čtvrtek 21. srpna 2014

Organizace pracovny...SILVIE

Moje pracovna je zrovna ve stádiu stěhování. Na starou pracovnu se můžete podívat TADY -  u mě na blogu. Na první pohled vám bude jasné, že to mi nikdy v životě nemohlo stačit.

Proto, když jsme vybírali nový byt a uviděla jsem poprvé ten rozkošný malý pokojík pro služku, bylo mi jasné, že sem se prostě musíme nastěhovat. Naštěstí mám chápajícího přítele, který ani na chvilku nezauvažoval, že by v něm mohlo být něco jiného než moje pracovna.

Zvu vás tedy k sobě do pracovny na návštěvu. Plno věcí není vybalených a počítám ještě s jednou pracovní deskou pod oknem. Ale za ten týden, kdy je pracovna v provozu, jsem už stihla udělat tři stránky, jedno album a dvě přání!


Vybavení je samozřejmě bílé a z IKEA. Policový díl KALLAX (což je obměna EXPEDITU, který byl hezčí a bytelnější) nevyužívají jen sběratelé LPíčekm ale i scrapbookeři všude na světě. Většina z vás ho má určitě taky. Perfektně do něj sedí různé doplňky, třeba barevné krabice TJENA

Z téhle kolekce mám taky přihrádku na PL karty, které jsou hezky roztříděné a hned vidím, kde je jaká sada. Vložka do police na velké papíry už je ve výrobním procesu u mého designéra a vy se na ni můžete těšit příští týden v pátečním DIY článku.


Nad stolem jsou police LACK, které se designem hodí ke KALAXU. Materiál je v průhledných krabicích SAMLA, takže hezky vidím, co kde je. A stačí se po tom jen natáhnout. Police RIBBA je zase perfektní na vystavení třeba hotových přání, obrázků, nebo pěkných sešitů, do kterých stejně nikdy nic nepíšu, protože je to škoda.

Stůl je poskládaný z desky, nohy LERBERG  a šuplíkové dílu MICKE . V šuplících mám v krabičkách rozdělené různé drobné ozdoby, flitry, pásky a výseky. A doufám, že ta nová sněhově bílá židle LILLHÖJDEN  vydrží ještě chvíli čistá.


Modrá přihrádka na stole na nejdůležitější věci, které je potřeby mít při ruce, je z kreativní kolekce v TCHIBU. V scrapbookových pracovnách už je skoro samozřejmostí závěsný systém, který já využívám na pastelky, fixy, nůžky a pravítka. A stěna z instagramových fotek sice nemá s organizací nic společného, ale je prostě super!



A jak to vypadá ve Vašem koutku? Podělte se s námi o Vaše vychytávky :)

5 komentářů:

  1. dík za nahlédnutí...hned jsem šla zkoumat židli :-), protože kdo židli má, ten bydlí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No teda...to je správná pracovna! Obdivuji ten pořádek:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento koutek se mi líbí nejvíc a strašně moc závidím :( Bohužel ač máme 3+1, není v bytě místo, kde bych svůj koutek mohla mít, takže při tvoření si to musím vždy rozložit v obýváku na stole a pak zas uklidit :( Možná až syn povyroste (4m) tak zrušíme jídelnu a koutek budu mít tak :(

    OdpovědětVymazat
  4. Malý kúsok raja a tak krásne zorganizované. Rozplývam sa a v dobrom závidím. Už sa teším, keď budem mať aj ja raz nejaký pekný aspoň pracovný kútik, keď už nie celú izbičku. A dúfam, že bude tiež takto krásne zorganizovaný :)

    OdpovědětVymazat
  5. Máte to moc pěkně zařízené, ale o tom stěhování mi ani nemluvte. My se stěhovali před dvěma týdny do většího a abych pravdu řekl, tak jsem vůbec nečekal, že to zvládnem. Měli jsme totiž šíleně moc věcí a zabalit to tak, aby se něco nerozbilo bylo peklo. Ještě štěstí, že s přesunem věcí nám nakonec pomohla tato firma. Kdybychom to všechno měli tahat našim autem, tak se stěhujeme ještě teď.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover