úterý 7. dubna 2015

PROJECT LIFE day

INSTAGRAMOVÉ ALBUM
Anna Norman

Ke konci března se v naší facebookové Project life skupině rozběhla rozsáhlá debata na téma Insta album jako dárek k výročí (svatby, vztahu, a kdovíčeho ještě:). No a jak to tak už u nás bývá, trochu jsme se s holkama "hecly" že to teda uděláme. Jenže...MOJE výročí s panem Normanem bylo od doby rozhodnutí k akci vzdáleno pouhých 6 dní. Ale protože já deadliny miluju a bez nich vlastně nikdy nic neudělám, tak jsem do toho šla :)


Jeden den jsem věnovala asi dvě hodiny vybírání fotek a jejich úpravou do insta formátů (4x4 a 2x2) a hned jsem si je zašla vyvolat do automatu na fotografie. Ještě ten večer jsem se všechny nařezala a vložila do kapes. V obchodě nám zbyly poslední instagramové kartičky, tak jsem je použila - to mi tedy dost ulehčilo rozhodování, které vybrat :))


Na zbytek jsem si nastříhala čtverečkované Project life kartičky na journaling
a všechno jsem zastrkala do alba.





Pak už stačilo doplnit pár ozdob - většinou vellumové výseky 
z lednového a únorového Creative kitu.






No a bylo hotovo! Od nápadu k realizaci - přesně šest dní, ale jen cca 6 hodin práce. Nemusí to být žádné umění, důležité jsou přece jen fotky a journaling. Ve skupině jsem taky vytvořila speciální album, kam můžete vkládat své Insta projekty. Pojďte do toho taky!

10 komentářů:

  1. super ! krásny darček :-) v podstate členovia rodín PL fanúšičiek majú neuveriteľnú výhodu. dostanú krásne darčeky a jedinečné fotoalbumy len tak z lásky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No neverila jsem, ze se to rozjede v takhle velkou akci, ale tesi me to..😊 ale album mas krasne a ja se tesim az zacnu vyrabet to svoje..😊 apropos budete naskladnovat v nejblizsi dobe veci od WeR?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, snad, možná, doufám nám něco leží v balíku co jede, příští týden snad! Hlídej si to :)

      Vymazat
  3. ... a to moje stale zi prazdnotou ... casu dost, ze :)) jsi fakt borec, Anicko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tak až to bude nutný ne? Musí být ten TLAK :))

      Vymazat
  4. Super. Když jsem hledala vhodné album jako svatební dar, tak jsem pořídila právě toto maličké. Jen co se k němu zase dostanu, tak ho nafotím (samozřejmě jsme ho předali dřív, než jsem stihla ten svůj výtvor zdokumentovat...) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, těším se! Pak to hoď na FB, ať se pokocháme :)

      Vymazat
  5. Perfektný album, Anička! Šikovná ste a ešte aj aká rýchla, krása ;)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover