čtvrtek 7. května 2015

Co je nového

ČO JE U MŇA NOVÉ?
Valeria

Čo mám nové ? Celkom jednoduchá, ale pritom zákerná otázka :-)

Ja vlastne ani neviem čo všetko spadá do tejto kategórie  a hlavne čo vás zaujíma ... tak napíšem len zopár drobností: 



- zničila som moju prvú pečiaku. Mini verziu Versafine Onyx Black Ink. Sýta čierna sa zmenila na slabo sivú
- spotrebovala som prvú rolku lepiacej obojstrannej pásky. Nemyslím náplne do rolera, to sa spočítať nedá, ale poctivá 50 m obojstranná páska :-)
- prestrihla som už tretiu silikónovú pečiatku. Nerobím to pravidelne, je to stres a moje pečiatky kričia, keď ich strihám ... ale neľutujem :-) 
- kúpila som si prvý album 12x12 na moje layouty. scrapbooking nerobím často, ale  čuduj sa svete nazbieralo sa :-) cennosti z kurzov, zopár pokusov + mánia zvaná Paige Evans zasiahla aj mňa 
- vytvorila som druhú pohľadnicu na zákazku. Blahoželanie k narodeniu malej Emky :-)
- je to skoro presne rok, čo do môjho života vstúpil Big Shot. Ako darček k prvým narodeninám dostane nové rezacie podložky. 
- obnovujem adresy, pretože som zistila, že každý sa presťahoval a zvykli sme si len volať alebo v najhoršom prípade len napíšeme niečo na facebooku. Zároveň som si dala cieľ: poslať čo najviac pohľadníc, najlepšie všetky, a tak sa snažím nanovo zisťovať dátumy narodenín a menín :-)) Ak by ste chceli pohľadnicu, tak mi napíšte. Na blogu mám kontakt a ten mail je funkčný. Nerobím si srandu, myslím to vážne. Podľa mňa by to bolo super.
- asi viete, že pracovňu mám u rodičov a nie doma, ale nevydržala som to dlho. 


Najprv som si zbalila len pár drobností do malej taštičky. 



Momentálne som doplnila zásoby, ale stále to považujem za základný základ. Je to niečo, čo má rýchlo pomôcť utíšiť záchvat náhlej potreby niečo nakresliť alebo vyfarbiť ... je to v podstate balíček prvej pomoci :-)




Rozhodla som sa nebrať túto situáciu, ktorá mi absolútne nevyhovuje a vytáča do nepríčetna s nadhľadom a pozitívne. Rozhodla som sa pracovať na zlepšení svojho maľovania ... teda ja maľovať neviem, ale baví ma vyfarbovať obrázky:-) a tak vylepšujem moje akvarelové maľovanie 





 učím sa maľovať s Chameleon fixami, ktoré som si kúpila na poslednom kurze




skúšam no-line watercoloring




učím sa maľovať s alkoholovými fixami Spectrum noirs 




a skúšam fólie




a mám super nové pečiatky. podaril sa mi malý zázrak a mám Vintage roses aj Vintage flowers ... jupí




a mám novú profesionálnu pečiatku :-) 




a ešte stále sa teším, že ma dievčatá vybrali do DT teamu. Raz za mesiac prídem s úsmevom na tvári a so všetkou vážnosťou všetkým oznámim, že MUSÍM tvoriť :-) Naozaj rada by som namiesto toho pratala, varila, piekla, žehlila ... ale fakt nemôžem ;-) 


Prajem nám všetkým, aby sme mohli tvoriť tak často ako máme chuť ♥a snívať o tom, aké by to bolo. zatiaľ si však vychutnajme realitu a možnosti, ktoré máme :-) Ďakujem, že ste si prečítali tieto riadky. Pekný zvyšok dňa vám prajem. 
Valika

17 komentářů:

  1. vali, to je krasny clanek ... dycha z nej tvuj neutuchajici pozitivismus a temperament ... vybarvovani jsem jeste nikdy nezkousela a v tvem podani to vypada luxusne!! ... a napad s postou poslanymi pranicky? tak to je bomba!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janka si veľmi milá !!! Veľmi sa teším z tvojho komentu. To vyfarbovanie obrázkov je pre mňa asi rovnaký relax ako pre teba šitie. ty raz vyskúšaš moje, ja raz vyskúšam tvoje šitie:-D ... a napíš adresu ;-)

      Vymazat
  2. Posta s pranicky me taky oslovila,urcite se zapojim a jednu ti na oplatku,taky vyrobim,hned jak se dostanu domu z male dovolene 😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. veľmi sa teším. presne takto som si to predstavovala. určite pošlem :-)

      Vymazat
  3. Vali velmi pekny clanok. Vyfarbovanie aj ja stale skusam a pracu s chameleon fixkami musim tiez este natrenovat :) a Vintage flowers peciatky su uplne paraadne tiez by som brala keby boli niekde k dispozicii ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem Ivanka. Potom si môžeme vymeniť skúsenosti s Chameleonkami :-) Nebudem klamať, tie pečiatky sú super. Som z nich nadšená :-) Len musím dokúpiť ďalšie odtiene podušiek :-D

      Vymazat
  4. Val, Tvůj balíček první pomoci ve stylové červené krabici, co vypadá jak lékárnička, je prostě super. A razítko je také úžasné. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakuje ti Jitka. Som rada, že sa ti páči ... ja sa z tej mojej profi pečiatky veľmi vytešujem. ešte ju mám doma len 2 dni, tak najradšej by som všetko a každého opečiatkovala :-)

      Vymazat
  5. Panečku, to je nádhera, Vali!!! Dostalo mě no-line kolorování - to je nádhera ... na to když bys vytvořila článek, tak by to bylo super!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Monika tvoje prianie je pre mňa rozkazom :-))) a ďakujem :-)

      Vymazat
  6. jeej, to je mile. asi sa vykaslem na skolske povinnosti, a zacnem nieco malovat a strihat a tak ...... :) ide z toho taka dobra pohodovo-tvoriva energia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kam, ďakujem. som rada, že si to pochopila presne tak ako som to myslela :-))) pre mňa je tvorenie s papierom úžasný relax. skús si to vyskúšať, možno ťa to chytí tiež ... ale dávaj si pozor: Je to vysoko návykové! ;-)

      Vymazat
  7. Moc zajímavý článek. Líbí se mi no-line kolorování, také se přimlouvám za článek. Červená krabice "první scrap pomoci" je super. A moc mne zaujal nápad na poslání pohlednice. Určitě na tvůj blog nahlédnu a zapojím se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem :-) teším sa, že sa zapojíte ♥ a článok pripravím s radosťou

      Vymazat
  8. Super článok, Vali :) Veľmi sa mi páčil, taký pozitívny, úprimný a naozajstný. Som rada, že viem, čo sa deje u Teba, čo máš nové. Pečiatka je milá a minimalistická, paráda. A to vyfarbovanie, maľovanie a no-line kolorovanie ti ide super, obdivujem. Balíček prvej pomoci ma pobavil :D Tak ja by som sa rada pridala k posielaniu pohľadníííííc :) Ozvem sa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristínka si veľmi zlatá :-) Budem čakať na adresu a tešiť sa, že ti môžem niečo poslať. keby tá výmena fungovala, veľmi by som sa tešila

      Vymazat
  9. mám prvú adresu !!! veľmi sa teším :-) Ďakujem Mirka za prejavenú dôveru. Môj sľub stále platí. Ak máte záujem píšte na nilla.crafts@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover