sobota 2. května 2015

Mezinárodní den scrapbookingu 2015 - WORKSHOP


KASIA KRZYMIŃSKA - CZEKOCZYNA
PRAHA 17. října 2015



Kasia je známá mixed media umělkyně z Polska, která se nedávno stala oficiální lektorkou firmy PRIMA MARKETING a natrvalo přesídlila do Velké Británie.


Protože se nám minulý kurz s Kasiou moc a moc líbil a všechny účastnice prostě chtěly VÍC, rozhodli jsme se ji pozvat znovu! Užijeme si dva jedinečné workshopy, tentokrát s tématy altered art a art journal. Vůbec se nemusíte bát, pokud nemáte žádné zkušenosti s tímto stylem - s Kasiou zvládne Mixed Media úplně každý :) 


ZÁKLADNÍ INFORMACE 

KDY: 17. října 2015

KDE: Učebna KORÁLKY.cz, Milady Horákové 58, Praha 7

CO JE V CENĚ: Kurz, ve které se Vám Kasia bude naplno věnovat,bohatý balíček materiálů, a drobné občerstvení. Kurzy budou tlumočené do českého jazyka a k dispozici bude obchod s materiály Papero amo. Účastnice kurzu budou mít možnost výhodně nakoupit s 10% slevou. Členky klubu PA navíc dostanou na místě DÁREK :) Na workshopy se nevztahuje klubová sleva (po odeslání objednávky se cena upraví na plnou )

CHCI SE PŘIDAT: Svá místa si rezervujte ZDE. Při rezervaci platíte polovinu ceny workshopu, doplatek až na místě.

THOUGHTS COLLECTOR
altered art and art journal workshop


V průběhu tohoto workshopu si každý vytvoří svoji vlastní knihu / art journal. Vdechneme nový život něčemu, co už mělo být dávno zapomenutu na smetišti. Stará knížka se pod vašima rukama změní v krásný, originální a velice osobní umělecký kousek a můžete ji následně používat jako svůj art journal, notes nebo album na rodinné fotografie. Každá účastnice kurzu si vytvoří první stránku knihy, která bude plná mixed-media technik a vrstvení. Budeme pracovat s médii jako je modelovací pasta, gesso, akvarelové barvy, akrylové barvy, kreslící tuše, permanentní inkousty, inkoust na bázi vody, barevné spreje a další. 

Cena - 2 299 Kč 
AKČNÍ CENA tohoto kurzu při zakoupení obou workshopů - 2 149 Kč 


ALL ABOUT ME 
art journal workshop



Na tomto kurzu vám ukážu, jak vytvořit ohromující, vrstvené a barevné art journal stránky s mnoha mixed media technikami. Naučíte se různé alternativní způsoby jak přenést obrázky na své art journal stránky. Ukážu vám, jak překonat zaběhnuté způsoby myšlení, jak tvořit beze strachu a hlavně jak si užít celý proces. 
Tento workshop se jmenuje "All about me" neboli "Všechno o mě". Každá z účastnic kurzu si vytvoří svoji vlastní, velice osobní art journal stránku, ve které řekne něco o sobě, ukáže svoji individualitu a bude to odpověď na otázku, kterou si náhodně vylosujete na začátku kurzu. Nezáleží na tom, jestli už jste někdy nějakou art journal stránku předtím dělali. Tento workshop pro vás může být skvělým startem nebo může obohatit dovednosti, které už máte.

Cena - 2 299 Kč 
AKČNÍ CENA tohoto kurzu při zakoupení obou workshopů - 2 149 Kč 

Navštivte Kasiin blog pro více inspirace a ukázek její tvorby :)
Těšíme se na Vás!

5 komentářů:

  1. To je super. ale musím popřemýšlet.

    OdpovědětVymazat
  2. tohtoročná jeseň má jeden svetlý bod :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Haha, objednala jsem dřív než jsem si toto přečetla :-) tak budu doufat. A těším se moooooc! Těší se někdo víc?

    OdpovědětVymazat
  4. 50% SLEVU NA WORKSHOP získává Jana Vymazalová :) Gratulujeme!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover