pátek 11. září 2015

DIY v pánském stylu

BABÍ LÉTO V PÁNSKÉM STYLU
Denisa

Ahoj! Je tu snad nejkouzelnější část roku, a tím je pro mě jednoznačně babí léto. Jemné sluneční paprsky šimrající opálené tváře za lehkého vánku. Podzim je už sice skoro v plné polní, ale zatím ještě vše hýří zelenou a jen sem tam se nenápadně objevují nádherně zbarvené lístky do pestrého hávu. Vytvořila jsem tedy dvě visačky v zelenozlatých tónech. Ala pánská jízda.


Jak na to? Stačilo nanést ledabylou vrstvu bílého gessa a vysušit. Dále  strukturovací pastu přes šablonu a opět  vysušit. Jako barevný akcent vystačily ecoline barvičky ve zlatém a zeleném odstínu, čaj a černá tuš. Nezapomeneme zase vysušit a můžeme libovolně orazítkovat černým voděodolným inkoustem.





Ke zdobení jsem konečně využila prázdné testery od parfémů, svěží zelenkavé žaludy z víkendové procházky a všelijaké kovové ozdůbky. Přidala jsem hluboké myšlenky :) a hotovo. Taková rychlovka, co neurazí :)


 A co Vy? Už vyhlížíte toužebně podzim nebo se těžce loučíte s horkým létem? Ať tak či tak, určitě se podělte o Vaše krásná dílka v naší Pinterestové galerii. Už se moc těšíme na pořádnou porci inspirace!
Denisa

1 komentář:

  1. Super, milujem na tom tie testery! :) Skvelá práca, dobre namixované!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover