čtvrtek 30. června 2016

CHALLENGE 7/2016


Razítka, razítka, razítka
ALONA 
  
Přiznejte se, kdo z Vás rád sbírá razítka? Já rozhodně ano :) Ale největší radost mám, když vidím svou razítkovou sbírku v akci. Udělejte si radost i své razítkové sbírce v dnešní CHALLENGE a razítkujte, razítkujte a ... razítkujte!


ZADÁNÍ

Vytvořte scrapbookovou stránku, přáníčko, PL kartičku, visačku, nebo jiný papírový projekt

   Téma: "Razítka, razítka, razítka"
   Podmínka: Staňte se designerém vlastního vzorovaného papíru - orazítkujte vzor na podkladový papír. Jako designer máte volnou ruku při tvorbě - barvy papíru a inkoustů, vzory a množství razítek je na Vás. Důležité je jen opakovat otisk použitých razítek.
   Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
   Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 27. 7. 2016 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
   Fotky budou vystaveny 28. 7. a vítěze vyhlásíme 31. 7. 2016

VÝHRA

Poukaz na nákup na www.paperoamo.cz v hodnotě 250 Kč

VZOROVÝ PROJEKT

 
Razítkováním jsem navázala na dominující tvar na fotografii, tedy na kruh. Tužkou jsem naznačila obrysy postupně se zvětšujících kruhů a dálé už jen razítkovala.


Vybrala jsem si malá drobná razítka z různých setů a otiskla je do obrysů kruhů. Barvy inkoustů jsem volila podle fotografie - aby papír s fotkou ladil. A jako neutrální jsem tentokrát použila hnědou, aby papír moc nekontrastoval se dřevem na fotografii.


Provětráte svou sbírku razítek taky?

7 komentářů:

  1. Supeeer!!! Na tohle se chystám už pěkně dlouho, tak doufám, že challenge mě dokope, ikdyž jsou prázdniny!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne, vkusne, originalni! Fakt pecka ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Super téma. Miluji razítka, tak doufám, že si udělám konečně pořádně čas, ať mám stránku vymazlenější :-D a vůbec nějakou stihnu. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verco, to das! jsem zvedava co mas v zasobe...

      Vymazat
    2. Tak zásoba by byla, jen se to moc nehodí jako podkladový. Jsou to hodně dominantní vzory. Ale už jsem se do toho pustila. Sice mě z práce bolí šíleně hlava, ale já se musím hecnout - kvůli pracovnímu nasazení přece neodložím můj super koníček :-)

      Vymazat

Pin It button on image hover