sobota 8. října 2016

Novinky ve světě scrapu / JANA B.

Aneb co budu potřebovat
JANA B.

A že toho je hodně! Všimly jste si, že firma Crate Paper vyjela s nádhernými kousky do scrap pracoven?! Jakože něco by mi zbytečně zabíralo místo na pracovním stole, ale něco si tam dovedu dost dobře představit ...




Nejvíc se mi asi líbí ten nádherný designový box na třicítkové papíry.


Anebo tahle drátěná záležitost rovněž na velké papíry. Jen by mě zajímalo, jestli se do té expeditové přihrádky vejde. Každopádně, vypadá báječně!


No a toto!!! To budu asi muset někam do hobbymarketu, pořídit drátěnou mříž a přestříkat. Anebo si to objednám?

A vidíte všechny ty vychytávky, které k tomu jsou? Nádherné lahvičky, drátěné košíčky, kolíčky. Ještě mi řekněte, že to nemusíte mít?!

Tak, je na čase se trochu zklidnit (nějak se mi tou pracovnou rozproudila krev) a přejít rovnou do ... vánočních novinek. Bude jich jistě spousta, mraky vánočních kolekcí, kdy nebudeme vědět, po které sáhnout. Já však vybrala pouhé dvě záležitosti. Tou první jsou PL kartičky od Becky Higgins, Value kit Holly Jolly. Příliš nadšená z nich nejsem, ale je tradiční a jako PLkařka jsem ho nemohla nezmínit.




Co je však hoooodně zajímavé, je vánoční kolekce Oh Joy od Pinkfresh Studio. Poprvé jsem tuto značku zaznamenala u Leuš a od té doby je sleduji a áchám nad tou krásou. No, řekněte, nejsou ty papíry kouzelné?


Tento je třeba ideální pro výrobu adventního kalendáře nebo zaznamenání adventních dnů December Daily.



Součástí kolekce jsou i dechberoucí acetátové ozdoby ..


.. puffy nálepky ..


.. nebo aršíky papírových washi pásek.



Samozřejmostí každé kolekce jsou i razítka ... oh joy!


No a tuhle zlatou transparentní krásu jsem si nechala nakonec. Líbí?


Mně moc a vlastně se už na ty Vánoce a vánoční tvoření začínám těšit. 
Krásný víkend!

8 komentářů:

  1. Suprový výběr, Jani!! Na Pinkfresh studio jsi mě hodně namlsala!!! A těším se jestli si něco pěkného pořídíš do pracovny:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, ta pracovna mi rozproudila krev také. Budeme se brzy stěhovat a už schraňuju nápady na nový pracovní koutek, mřížka bude jasná volba. Žanet

    OdpovědětVymazat
  3. No toto, hned se mi zvýšil tep :-) krásné novinky a určitě je nutně potřebuju :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já asi musím mít další vánoční kolekci - Oh Joy vypadá fakt úžasně! No a co se pracovny týká, uvidíme ... každopádně díky za insipraci. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ochh tak teda Pinkfres je dokonalost. Neni skoro zadna kolekce, ktera by se mi nelibila a hlavne ty jejich vysokohramazove papiry.

    OdpovědětVymazat
  6. Pane jo, to je zase nadhery! 😄 Jeste tak mit nafukovaci pracovnu. 😉

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, krásná vánoční kolekce...a zlatá transparentní krása nakonec. O vybavení do pracovny radši nemluvím - hm, nepíšu, :-) :-) ale nejvíc se mi líbí box na uskladnění třicítek.

    OdpovědětVymazat
  8. devcata, jsem rada, ze v tom nejsem sama! :D jdu hledat tu mriz ....

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover