sobota 4. března 2017

BACKSTAGE Papero amo

ŽIVOT V PAPERO AMO
Sbírka našich mobilních cvaků a ty nejskvělejší momenty ze zákulisí PA. Jsem moc ráda, že je máme. Ty maličkosti, kvůli kterým si vždycky uvědomím, jak moc moc moc milujeme naši práci. A vás, samozřejmě!

V lednu jsem byla na obr kreativním veletrhu v USA. Jestli ti to nááhodou uniklo, tak ještě víc óbr článek najdeš tu. A tady je jeden obrázek s registrační kartičkou. Abyste věděli, že nekecám :)


Po návratu mě čekalo to nejlepší uvítání! Tomáš vyrobil tohoto nejbrutálnějšího zabijáka bacilů. Slivovici se zázvorem, medem a kdovíčím ještě. Mňam. No... ale nevím, jestli jsme potom nepopletly nějaké objednávky!


Jely jsme i do Frankfurtu na CREATIVE a PAPER WORLD. A že to byla pěkná dámská jízda! Vzaly jsme si totiž s sebou i část našeho design teamu. Jestli se nudíte, nekupujte medvídka mývala. Vezměte si nás s sebou na výlet!


No a pak byl čas vytáhnou naše parádní ponožky. Dostaly jsme od Peťky každá jedny na Vánoce. A já jsem jim pak další přivezla z Arizony. No tak na tom teď trošku ujíždíme a často děláme módní přehlídku se zdviženou nohavicí. Teda, když máme oholený nohy, že jo.

Peťa, Anička, Peťa, Anička

Pavlína (tou dobou na detašovaném pracovišti v rakouském Nassfeldu) 

 Jo! A byly jsme v divadle. To taky někdy děláváme. Protože když máte jeden z nejlepších souborů *"doma", tak chcete vidět všechno (* Slovácké divadlo, Uherské Hradiště). Tentokrát to byla vtipná hra Bez roucha, a o přestávce jsme se chtěly (v rouchu) vyfotit. A pak nám tam vlezla takováto báječná pani.


Abyste si neřekli, že jako asi nepracujem jo... Tohle se sice kurz Jany Bennett v Praze :D, ale my jsme jich měly od začátku roku taky požehnaně! 


Zavedli jsme takové anonymní foceníčko. 
Teda anonymní v případě, že tvoje fotka NENÍ na stránce, kterou mi ukazuješ :))


A tahle se navíc Katce moc povedla, že? 


Detailíček na naše vodovky při práci. 


Na jednom kurzu jsme holkám rozdaly materiály z únorového PAGE kitu. No a jasně, že jsem jich pár přemluvila na ty plejtváky a mývalovce. Mám z vás radost holky!


Minulý týden začalo holé neštěstí. Připravujeme k expedici vaše kity! A tak nějak to vypadalo v pátek. Ještě před novinkama. No, nechtějte to vidět v pondělí. My teda taky moc nechcem :P


Všechno vždycky přijede v jeden den. Pan tiskař nám osobně doručil plný kuft našich českých kartiček. Teď je už jenom roztřídit, poskládat a nabalit. Uf. Peti?!


A ještě jsme slavili! Ve středu prvního března je to přesně rok, co jsme se oficiálně nastěhovaly do naší kanceláře / skladu. A taky to bylo výročí dne, kdy jsme se seznámily s naším sousedem. A to tak, že jsem mu nabourala auto. Sorry jako, Tome! :))


No a tak jsme mu tu Pavlovu taky koupily. Musel slavit s náma, protože o takových sousedkách, jako jsme my, se mu ani nesnilo!


Děkujeme za návštěvu a příště zas, doma u Papero amo ♥

8 komentářů:

  1. Teda je vidět, že si to (zaslouženě) užíváte!!! Super, jste příkladem, že člověk má jít za svým snem!!! Tleskám!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty krabice jsou masakr!! Respekt, dámy!!

    OdpovědětVymazat
  3. tiez ma najviac zaujali krabice. hlavne ta vidina toho, ze jedna z nich je moja a je v nej kit a moje objednavky :D ♥ ale tesne na druhom mieste ma zaujali vase narodeninove kolaciky :D ♥ to si pri buducej navsteve prosim ku kave :D ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já tyhle články miluju! :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Ste úžasné a tieto články milujem 🌺

    OdpovědětVymazat
  6. Máte se báječně děvčata a Tome :)

    OdpovědětVymazat
  7. To jsem se pobavila navečer, holky Vy jste komičky. Jsem ráda, že já jsem se s Vámi seznámila úplně normálně ... bez bouračky, ha ... ale Vám by to musel každý odpustit. A jinak máte super sbírku krabic ... jste stavěli domino, nééé? ... jste skvělé, všechny ... a balit Ty balíky, to musí být mazec ... jste jedničky.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover