úterý 9. května 2017

13. KOMNATA / PETRA

V tomto díle 13. KOMNATY jsme vyzpovídaly naši nejúžasnější vedoucí skladu! PEŤA má na starosti chystání a balení objednávek a celou organizaci našeho regálového království. A teď už o ní budete vědět všechno ♥


VALIKA: Milá Peťka, keďže som mala česť vidieť ťa pri práci tak sa nebudem pýtať na to ako je možné, že si tak dokonale zorganizovaná ♥ Opýtam sa ťa, ako dokážeš odolať všetkým tým krásnym veciam z obchodu, ktoré nám každý deň balíš do objednávok ? A či je niečo čomu nevieš odolať a berieš si to okamžite domov ? ( okrem Lawn Fawn razítok :-))

Vali, to víš že to není jednoduché. A určitě jsou i věci, které když vidím, tak je potřebuju hned -momentálně třeba všechno s kaktusama. Nebo nějaké roztomilosti se zvířátkama, nebo české samolepky. Nebo třeba něco z puntíkama, nebo něco průhledného... Prostě porád něco potřebuju! Ale tím že jsem tu každý den, tak nemusím divočit :-)



JANA S.:  Péťo: Jelen nebo Kryšof - oranžová nebo fialová - kolo nebo brusle - hory nebo moře - PAGE nebo MY LIFE - kafe nebo čaj?

JELEN - oranžová - KOLO - MOŘE - MY LIFE - ČAJ
Oranžová nebo fialová - nejtěžší otázka ze všech :-))) 




ALENA: A já vlastně o tobě vůbec nic nevím. Co jsi dělala před PA, máš děti, tajná přání? Ideální dovolená? Oblíbená barva? Nůžky nebo trháni?

Ali, než jsem začala pracovat jako matka, tak jsem byla kosmetička. Mám dvě děti, čtyřletého syna a sedmiletou dceru. Tajné přání - už se mi splnilo, ale to je tajné :-))) Nové snad ani nemám, prostě chci mít zdravou a šťastnou rodinu - to bych si přála nejvíc. Ideální dovolená: voda, teplo, děti a foťák. A stačí když nebude foukat (na naší loňské dovolené pod stanem jsme museli kvůli větru odjet předčasně domů). Oblíbená barva - když jsem byla mladší, tak to byla modrá, ale teď mám ráda různé barvy - třeba kombinace pastelových, mátové s růžovou.



JANA B.: Petiii, padlo to na tebe a to mám děsnou radost, že tě lépe poznáme. Jakože mě by moc zajímalo, jak se ti s holkama pracuje.  Jakože víme, že Ani (promiň), je takový bohém, tak jak to při své organizační schopnosti dáváš? A pak by mě zajímalo, jestli už s nima dáváš ty obědy?

Jani, s holkama se mi samozřejmě pracuje nejlíp na světě a za nic bych je nevyměnila :-) Poslední dobou bych řekla že jsem to já, kdo má kolem sebe největší binec! Kam se na mě hrabe Anička. A i když to vypadá jako nepořádek, má to svůj řád a vždy najdem všechno co hledáme. Obědy si zatím ještě pořád nosím z domova :-)



ALONA: Peti, co ráda tvoříš? Ukaž!
Ali, co se týče scrapu tak dělám hlavně PL. Plus přáníčka s dětma, ale k tomu nemám žádnou fotodokumentaci.



JANA V. Uáá, vy už jste se na vše zeptaly! Takžeee, já se zeptám na tvou práci: co tě na ní baví a nebaví nejvíc a jakou nejdivnější a nejdražsí objednávku jsi balila? A máš už některé zákazníky tak prokouknuté, že bys podle balíčku poznala, čí je?

Jani, na mojí práci mě baví všechno, nemám tu nic co bych dělala nerada. Když je objednávka divná tak to většinou znamená že je špatně - třeba že kapsy nepasují do alba - a na to všechno my tady dohlížíme. Nejdražší objednávka - určitě v řádech tisíců, ale konkrétní častku nevím. Prokouknuté je mám, ale spíš je to tak, že uvidím jméno a už vím co do krabice půjde :-)
LUCKA: Zajímalo by mě Peti, jak jsi se k holkám dostala a jestli tě ještě po těch letech (ale vlastně nevím po kolika?) dokáží něčím překvapit?

Luci, i já jsem byla nejdřív jen obyčejná zákaznice  a holky jsem neznala. Pak jsem ale narazila na jejich eshop a byla jsem v pasti :-) a určitě moje první objednávka obsahovala Lawn Fawn razítka! Měla jsem to k nim kousek, tak jsem si pro balíčky chodila osobně. To jsem ještě byla na mateřské a říkala jsem holkám, že kdyby náhodou potřebovaly pomoct, tak ať mi řeknou :-) Od první objednávky už to budou skoro 4 roky! Když už proběhne nějaké překvapení pak vždy jen příjemné :-)



LEA: Peti! Protože jsem viděla, že máš zrcadlovku, tak já bych ráda věděla, co nejraději fotíš kromě dětí :-) A nějaká ta názorná ukázka by mi nevadila :D

Lei, je to tak, když už chci mít hezkou fotku tak vytáhnu zrcadlovku. Při průzkumu fotek jsem zjistila, že skoro na každé fotce jsou děti :-))) A když už tam občas nejsou, tak je tam západ slunce nebo mraky...



PAVLÍNA:  Peti, Alonina otázka, co tvoříš, asi míří spíš papírovým směrem, ale my o tobě víme, že jsi téměř univerzální tvořilka (to téměř proto, že NEVAŘÍŠ!). Tak bys tady na sebe mohla prozradit, co všechno vlastně děláš, co umíš, jaké techniky a materiály vyzkoušelas... a skromnost stranou. A Peti, kdyby byla soutěž ve skládání nábytku Ikea na čas, že se přihlásíš!? Určitě bys vyhrála :)

Pavli, ano, ty to víš - když nemusím, tak nevařím :-))) Přemýšlela jsem nad tím a vlastně už od malička jsem vždycky něco tvořila: pletení, háčkování, vyšívání, pletení náramků, šití, plstění, korálkování... Vždycky, když se mi něco líbí, tak mám potřebu si to aspoň vyzkoušet. Poslední dobou nejvíc tvořím s fimem a pryskyřicí. Taky mě okouzlily vinuté perly a protože jsem si to samozřejmě chtěla vyzkoušet, tak jsem si do sklepa pořídila kahan na výrobu skleněných korálků. A až bude soutěž ve skládání nábytku Ikea, tak se určitě přihlásím!





ANIČKA: My máme tady jistou konkurenční výhodu, protože už toho o tobě MOC víme. Ale jednu věc jsme ještě neviděly. A moc chceme. Vyfoť nám svoji sbírku ponožek! A taky ty čísla by mě zajímaly. Možná se taky překvapíš - sama :)

Je vidět že mě holky znají a ví na co se zeptat! Ano Ani, tys trefila do černého - není to tak, že bych měla šuplík krásných barevně seřazených ponožek, jak si možná myslíte :-) Kdyby byla moje 13. komnata skříň, tak z té mojí by se na vás vysypaly ponožky - každá jiná. Leuška ať se na to raději ani nedívá! Prostě máme doma lichožrouty. Nedokážu udržet ponožky v páru, tak to hážu na hromadu a až žádné nemáme, tak to potřídíme. Ale opravdu se tam najdou ponožky, které k sobě tu druhou prostě nemají. Posledně si to vzala nastarost babička a našla asi 100 takových lichých. Doufám, že je na tom někdo podobně :-))) Anebo se najde někdo, kdo by mi poradil jak na to!


23 komentářů:

  1. :D ďakujem za super článok, pobavila som sa :-) a počkám si na tip na ponožky, lebo mám tiež doma neskutočné množstvo tých nepárov :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za přečtení :-) ponožky asi všechny vyhodím a budem chodit bosky :-)

      Vymazat
  2. Ty ponožky na konec jsou boží!!! :D
    A jinak klobouk dolů, nádherné PL album a úžasné fotky! <3

    OdpovědětVymazat
  3. No, Peti! To jsem se dozvedela zajimavosti .. nejvic se mi libi, ze tvoris PL (jaktoze to nevim?!) a spojeni "nez jsem zacala pracovat jako matka" - to si musim napsat do CV :D Paradni clanek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...a nebo taky než se ze mě stala chobotnice :-))) díky Jani

      Vymazat
  4. Péťo, skvěle jsem se pobavila. :) Až budete potřebovat přicmrndávače, dejte vědět, stěhuji se do UH. Už kvůli té fialové a oranžové a tak ... ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Super clanek.Jsme podobne tvorilky,jen k vinutym perlam jsem se jeste nedostala,ikdyz po nich uz dlouho pokukuju :)

    OdpovědětVymazat
  6. Peti hezky jsem si početla :) A zasmála. Nejsi blíženec?

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek, skvěle jsem se pobavila, pracovat s vámi je snad snem každé z nás :-) A ty náušničky mi vyrazily dech, to je fakt nádhera!

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, ty máš tak VELKÉ a krásné děti! To, že vypadáš pořád na 18 ti samozřejmě závidím :). A ty korálky jsou prostě nádherné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci děkuji, ano děti rostou až příliš rychle :-) díky moc :-)

      Vymazat
  9. Nekontrolovatelnou hromadu ponožek jsem přežila, jak to není moje hromada, tak mě to nechává naprosto chladnou :D. Skvěle jsem si početla a příště, jak přijedu do UH, tak si chci koupit nějaké tvé náušnice! Krása veliká :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda :-) až si za náma zase budeš dělat výlet tak děj vedět...přinesu naušnice :-*

      Vymazat
  10. Teeda..konecne neco viiim..a k tem ponozkam..ted je pry v mode kazda jina..dokonce uz se tak i prodavaji. Staci,kdyz maji podobne barvy..😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) ano, dcera to tak nosí na spaní, ponožky nemusí být vůbec stejné a ani nemusí být její :-)))

      Vymazat
  11. Peti tak zaprvé..ty máš dětííí, wau kolik máš prosím tě roků;-) já jsem si říkala, že určitě ještě studuješ,hihi. článek úžasný, krásné fotky a kromě toho,že máš dream job a děláš ho skvěle:-) ,vyrábíš krásné náušničky, taky bych si vybrala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Ani :-) já už mám odroděno, mě už se holky nezbaví :-) jsem ročník 1983 :-) naušničky klidně přinesu když budeš chtít :-)

      Vymazat
  12. Holky moc díky za milé komentáře :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover