neděle 25. března 2018

INSTAX DAY - PL stránka od ALENY

Dnes pro tebe mám jednu PL stránku. Vytáhla jsem ji pro tebe z loňského alba, a to jednoduše proto, že je na ní víc insta fotek najednou. Fotky jsou z Burgerfestu, na kterém jsem byla s mamkou, ségrou a s naší Sis. Loni jsem shodou okolností od Fujifilmu vyhrála lístky a oni pak měli v areálu stánek, kde jsi se mohla nechat vyfotit a fotky si odnést domů. 
 
Na stránce mám mimo jiné fotku velikosti wide a musím vám říct, že tohle je parádička. Ta fotka je fakt velká a tak se toho na ni vleze spousta! Taky je o něco dražší (od 30,- jedna) než klasické malé fotky (od 20,- jedna), na které jsi od nás zvyklá. Ale při představě, že mám z těchto fotek nějaké svatební nebo třeba narozeninové album, se tetelím blahem. To je prostě jiné kafe!
 
Takhle stránka není úplně klasická, ale myslím, že ji u mě můžeš vidět celkem často. Je to insertová kapsadesign G, ale musím doplnit zásoby, protože mi dochází. Líbí se mi na ní kombinace velkých horizontálních i vertikáních fotek, to jsem na jiné neviděla. Pokud o nějaké víš, dej mi vědět. Většinou mám totiž problém najít dostanečný počet vertikálních fotek, které si zaslouží být velké a musím řešit řezáním horizontálních na čtverec a to není vždy to, co bych si přála. 
 
Podklad stránky jsou dva scrapbookové papíry, které jsem vyhrabala ze svých zásob. Pokud si dobře vzpomínám, měla jsem nutkavou potřebu použít něco z těch nasyslených věcí a pak z toho vznikl tenhle mishmash. I ozdoby jsou takové to, co dům dal. Skvělě se mi hodily zlato-bílé samolepky, které byli loni jako dárek u mezinárodního dne scrapbookingu. Už jsi je použila? 
 
Zpět k instax fotkám. Možná se ptáš, jak fotky do alba lepím. Je to jednoduché - obyčejnou obostrannou páskou nebo rolátkem z DM, ale tam se může stát, že fotka nebude držet pořádně. Občas musím na fotku přidat i oboustranku, aby držela, ale do travelbooku lepím jen rolátkem. Ani u jednoho typu lepení se mi nestalo, že by fotku nějak poničilo. Zatím nemám zkušenost víc než tří letou, tak snad vydrží i deset let. 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover