pondělí 23. dubna 2018

CARD KIT projekty - ADÉLA

V minulém card kit článku (čti TADY) vám Valika ukázala, jaké úžasnosti můžete vyrobit pomocí nádherných razítek. Já jsem se trochu obávala, že by mé projekty byly hodně podobné, proto mám pro vás dnes inspiraci na to, co si můžete vytvořit z kartonů, výseků a samolepek, které v kitu také najdete. Aktuální card kit je sice v barvách, které běžně nepoužívám, ale jako správný minimalista jsem vzala do ruky nůžky a vystřihla si květiny i sbírku motýlů.
 


Růžového motýla jsem podlepila i černým vzorovaným kartonem, přidala pár kapek Nuvo drops a zlatý nápis „jsi úžasná“.


Na dalším kousku jsem kromě motýlka využila i výseky, které pro nás Sis připravila.


Poslední kousek má seříznutou část a vzorovaný papír je nalepený uvnitř přání a motýlci jsou tedy jednou polovinou volně v prostoru.


Další tři přání jsou ve znamení květin. Stačí pár výseků, černé kapky a moje oblíbená sada razítek „všechno nejlepší“. Možná jste si už všimli, že používám Nuvo drops skoro všude a většinou tři kapky na jednu a dvě na druhou stranu. Je to drobnost, ale dodá to vašim přáníčkům nový rozměr.


Jemný výsek ve tvaru věnečku jsem doplnila růžovou květinou a zlatým nápisem.


Původně černobílé růže jsem lehce dobarvila Zig fixy a podlepila pěnovou páskou.


Jako obvykle mám ještě pořádnou hromádku materiálu schovanou a především se těším na příští článek, ve kterém chci používat tu úžasnou sadu nových razítek, která v kitu byla.


Už jste taky něco vyrobili? Ukažte nám to na facebooku, moc se těšíme!

Adéla

2 komentáře:

  1. Ještěže ho už mám! PO Vašich inspiracích bude jistě v eshopu vyprodaný. Díky za nápady, Adél, máš to nádherné ... jen kdybych se nebála toho barvení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Jani! A neboj se ničeho, všechno od tebe bude překrásné! ❤

      Vymazat

Pin It button on image hover