pátek 13. dubna 2018

MY LIFE KIT projekty - IVA

Každý den, když chodím do práce a z práce, tak míjím živý plot z buxusu a ten teď právě kvete a nádherně voní. Miluju jaro, všechno se probouzí, kvete, bzučí, pučí, čápi přiletí a konečně po dlouhé zimě zase vyleze sluníčko a hned je na tom světě veseleji. To je najednou důvodů k focení a to se pak scrapuje jedna báseň. A když má člověk po ruce ještě tak úžasný My life kit s Extra kitem, tak to jde jako po másle.
 
Dneska ti ukážu naše 2 velikonoční týdny. Konečně jsem mohla použít ty roztomilý zaječí ouška. U prvního týdne jsem zkombinovala opět jednu kapsovou stránku a k tomu 12” layout, který jsem lepila z dubnového Page kitu, ale to ti ukážu někdy jindy, třeba v naší facebookové galerii.
 
Celý týden byl bohatý na různé výlety a návštěvy, tak na stránce převládají spíše fotky. Kde jsem se ale mohla aspoň trošku vyřádit ve zdobení, je úvodní kartička s označením týdne. Použila jsem kytičkové samolepky i výseky, samolepku ptáčka a číslice jsou z únorového Page kitu. Na dolní fotce holek jsem použila bílý výsek Miláčci.
 


Druhý týden začínal Velikonočním pondělím. Nějaký ten rok Velikonoce neslavíme a spíše si naplánujeme nějaký výlet. Ale až holky trošku povyrostou, tak bych chtěla zase barvit vajíčka, péct perníčky a beránka a vítat koledníky.
 
Na tuhle dvojstranu jsem si vybrala převážně ty “flekaté” a “tečkované” kartičky. A když už žádné nebyly, tak jsem si ty tečkované jednoduše vyrobila pomocí velikonoční sady razítek.
 
Na označení dnů v týdnu jsem použila razítka z kolekce Tahle chvíle. A opět zdobení v podobě kytiček, chipboardů a abecedy z kitu.
 





Tahle kartička byla původně jen s tou šedivou kytičkou a větvičkou, ale mně se zdála taková prázdná, tak jsem si dolepila ptáčky, barevnou kytičku a dokreslila ještě pár větviček ...no mně ten clean&simple styl prostě nejde.
 

Děkuji za přečtení a snad se taky budu moct pokochat vašimi stránkami z tohoto báječného kitu v naší facebookové skupině. 

Tvoření zdar!

1 komentář:

  1. Plné nápadů, jako vždy! Ivi, super! Použití čísel z únororvého kitu jsou skvělý nápad - musím si uklidit, už jsem na ně zapoměla! Kartička s větvičkami a ptáčky je boží!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover