úterý 24. dubna 2018

PRODUKT PAPERO AMO - všestranný My life kit

VALIKA
Prajem vám všetkým krásny deň,  
vybrať si len jeden PA produkt začína byť stále ťažšie a ťažšie. Produkty sú stále krajšie, originálnejšie, lepšie, nápaditejšie a kvalitnejšie. Nakoniec som sa prekvapivo rozhodla pre marcový My life kit a jeho všestranné využitie. 
 
Pohľadnice
Ako inak. Začnem tým čo mi je najmilšie a čo je pre mňa vždy dokonalý odrazový mostík pri tvorení. Viaceré kartičky z kitu ma priam prosili o to, aby boli nalepené na Veľkonočných pohľadniciach. Tak som ich prosbám vyhovela. 
 
Nápis na kartičke je predurčil ku klasickej pohľadnici,
 
Lucinka to všetko krásne zladila a môžete si vytvoriť stránky v rôznych štýloch.
 
Najviac ma zaujali narcisy. Možno sa vám zdalo, že nikam nepasujú ... ale ja som im našla perfektné miesto.
 
Diár
Minuloročný experiment s diárom hodnotím ako úspešný, preto pokračujem aj tento rok. Niekedy stačí naozaj málo a uška sú jednoducho dokonalé. 
 
Som nadšená, že Lucinka tam dala nápisy rôznych veľkostí. Využila som všetky bez rozdielu.
 
Každý mesiac v mojom diári je ukončený výberom najlepších zážitkov. Zatiaľ mám pripravený len základ.
 
Fotky vytlačím neskôr. Mám však jasnú predstavu, takže to nebude náročné.
 
Pokračujem taktiež vo zvyku ozdobiť aj zadnú stranu mojich mesačných stránok. Tento rok som sa rozhodla pre tieto. 
 
Základy som si pripravovala v marci, keď ešte všade vládli hlboké mínusové teploty. Viera, že jar napokon príde ma však neopustila.
 
Inak paleta farieb je nádherná. Potešila ma červená a korálová ...
 
... ale aj žltá. Milujem žltú a fialovú, vraj farby ľudí narodených v znamení blížencov. Ten citát je najviac.
 
TN teda traveler´s notebook
Páči sa mi univerzálnosť PL kartičiek. Určite sa mi páči viac, keď v mojom TN použijem papier na celú stránku. Avšak nemôže byť každá stránka rovnaká a vtedy sa hodia PL kartičky.
 
Spracovala som si aj jeden z krásnych februárových dní.
 
Tá abeceda je super. Veľmi originálna. 
 
Môj aprílový úvod. Som nadšená z množstva kvietkov, ktoré Lucka zahrnula do kitu a navyše sa všetko dá ešte doobjednať. Takisto som bola nadšená aj zo Sisiných januárových kvietkov. Tie som si dodatočne doobjednala. Ešte ďalšie tri, lebo jeden arch proste nestačil. 
 
Inšpirácia
Napokon mi kit poslúžil aj ako inšpirácia. Ja viem, nie je to dokonalá replika a možno sa to ani nepodobá :-) ale opraviť to už nemôžem. Asi najviac ma štve tá zelená farba. Pekne ladí s farbou lístkov, ale v mojej predstave to mala byť žltá. Špeciálne som si ju objednala kvôli tomu, že to mala byť taká horčicovo žltá farba. Naozaj som dostala malý infarkt po opečiatkovaní. Prosím nasledujte rady, ktoré čítate v článkoch a počúvate vo videách: všetko si najprv vyskúšajte na skúšobný papier. Ja sa po jednej hodine v noci dostávam do takého zvláštneho tranzu a potom to takto končí. A tú horčicovú farbu som napokon našla v mojich zásobách, dva týždne po tomto projekte :D ok končím, prepáčte. Som sa nejako rozpísala. 
 
V zásobe mám ešte milión fotiek magnólii a rozkvitnutých čerešní či jabloní, takže ja určite využijem všetky nadpisy JAR. zatiaľ som využila túto. Genialita spočíva aj v tom, že je každé písmenko iné a vy si ho vyskladáte presne tak ako ho potrebujete. 
 
My life kit v spojení s EXTRA kitom poskytujú nekonečno možností na využitie. Ja som ešte zďaleka neskončila. A čo vy? Ako sa vám páči? Verím, že som vás inšpirovala. 
 
Krásny zvyšok dňa prajem,
Valika

6 komentářů:

  1. Ale neee, Vali, co mi to děláš? Za prvé je to neskutečně krásné a za druhé jsem něco hodně podobného plánovala do svého článku na téma PA produkt :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. adelka to mi je luto. fakt. uz sa mi to stalo :-)))) tak mi to prepac. ale potesim ta. ja mam velmi podobne pohladnice pripravene do buduceho clanku o card kite :D ideme na rovnakej vlne :-*****

      Vymazat
    2. :))) Ja jsem musela pro jistotu odlozit ty cardkitova razítka...a cekam na jinou vlnu ❤

      Vymazat
  2. Krása strieda nádheru, Vali. Veľmi sa mi páči to pruhové razítko ... niekedy mi pošepneš odkiaľ ho máš, dobre? ;) Medzi nami - tá zelená je tam akurát, ja by som ju nezatracovala! Inak sa pripájam - áno, tento kit je vhodný na čokolvek v scrap tvorbe!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dakujem moja 😘 nie je problem vsetko prezradim 😂

      Vymazat

Pin It button on image hover