pátek 13. července 2018

CARD KIT projekty - ADÉLA

Mám radost, že vám můžu ukázat dalších pár kousků, které jsem vytvořila z aktuálního card kitu. Už jste si asi zvykli, že ode mě nemůžete čekat žádné divoké kreace, ale spíš něžné barvy v kombinaci s bílou. A při použití bílého embossu na vellum je to jemnost neskutečná…
 
Shluk květinových výseků na bílém podkladu je „sázka na jistotu“. Už dlouho jsem si chtěla vyzkoušet přání s vloženým průhledným pruhem, a tak jsem k natištění textu udělala pruh z vellumu a nápis bíle embossovala.
 
Podlepení pěnovou (3d) páskou mám skoro na každém přání.
 
Toto přání je hodně minimalistické, ale já si ho úplně zamilovala…přitom je tak jednoduché
 
Přidala jsem jen textovou samolepku, která je ale podlepena kartonem a pak 3d čtverečky.
 
Protože se většinou snažím zpracovat i odřezky, využila jsem kolečko z minulého přání k natištění textu, podlepila krásným strukturovaným kartonem a doplnila vybarvenými kytičkami.
 
Set razítek z tohoto kitu je opravdu „must have“. Univerzální text „všechno nejlepší“ ve třech různých fontech (tedy dva fonty a jedna Silvie) a jedna květinka a přitom se s ním dá kouzlit do nekonečna. 
 
Bílý emboss je zkrátka můj nejoblíbenější. Shluk květin jsem si narazítkovala už před pár týdny, ale než jsem se k dokončení tohoto přáníčka dostala, skončili na jiném projektu. Kdo ještě neviděl mé minialbum, může to napravit teď. 
 
Vyrobila jsem si i pár samostatných kytiček a prsty je trochu nadzvedla, aby nebyly tak placaté.
 
Poslední přání je veselejší, domečkové. Víc už mi jich na papíru nezbylo. Někdy chci na přání vytvořit trochu větší prostorový efekt než podlepení 3d páskou, a tak jsem si zadní obláčkový papír naohýbala tak, aby ve spodní části vznikl malý kvádr. 
 
Někdy tento prvek lepím samostatně z bílého kartonu, ale tady se mi hodila i zadní duhová strana a vůbec mi nevadí, že pak uvnitř vykukuje čárový kód. Mám radost z toho, že jsem papír zpracovala celý. Řada domků se dá lehce položit a přání se tak bez problému vejde i do obálky.
 
Díky tomuto card kitu mám zase pěknou zásobu přáníček. A co vy? S celou Paperoamo rodinou čekáme na inspiraci od vás.
 
 ♡ 
Adéla

6 komentářů:

  1. Ta bila na velumu je nadherna! Kdyby tak existovala tiskarna co tiskne bilou barvou, to bych tiskla furt ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera, Adél! Nestačím se divit, jak jste schopné stejné kytičky využít na milion způsobů! Bílý embos na velumu je dokonalý! Zkrátka paráda veliká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuju! Tentokrát jsem spokojená, každá jsme vymyslela něco jiného :) U minulého kitu jsem měla pocit, že nám s Vali radila stejná múza 😁❤

      Vymazat

Pin It button on image hover