pondělí 15. dubna 2019

Produkt PA / Kolekce Naše dny / IVA


Krásné pondělí vám přeji a chtěla bych se s vámi podělit o další zpracovaný týden z měho alba. Tentokrát jsem si k ruce vzala novou narozeninovou kolekci Naše dny. Když jsem ji uviděla naživo, byla jsem nadšená


Tento týden se mi lepil velice dobře a rychle, protože jsem z něj měla hodně fotek (začalo být venku teplo, tak se muselo zdokumentovat první hraní na zahradě)…. Tudíž je zdobení jednoduché a střídmé. Opět jsem použila dvě kapsové stránky.


Na titulní kartičce mám fotku, tak jsme jen do rožku nalepila z kitové abecedy označení týdne. U další fotky nechybí štítek a pod ním parádní výseková větvička, kterých je v kitu naštěstí požehnaně.


Ach ty chipboardy….tady jen domečky pod textem a úplně to stačí!




Na velkou kartičku jsme nalepila menší s převislými rostlinami, hodila se mi k fotkám rozkvétající flory u našich na zahradě. A nadpis z abecedy z kitu.


Kartičky s barevnými skvrnami jsou taky super nápad, člověk už si je tam nemusí pracně stříkat. A opět štítek, na kterém je nalepená průhledná samolepka s textem a pod ním 2 větvičky ze starších zásob.


Text na poslední fotce je zase na štítku a ten doplněn už jen srdíčkovým chipboardem.


Jojo, někdy člověk nemůže dát úplně na první dojem, protože jinak bych přišla o tuhle super kolekci. Už ji máte taky doma??

A jelikož se nám blíží Velikonoce, tak jsme vytvořila pár velikonočních přáníček. Vzala jsem si k tomu nové razítko. Ukořistila jsme ho už na workshopu, holky ho tam přivezly jako horkou novinku a já prostě neodolala. U prvního přání jsem jen narazítkovala každou vrstvu zvlášť jinou barvou a doplnila už jen pár flitrama. Jednoduché a přitom nadělá spoustu parády.


U druhé kartičky jsem si nejdříve razítko naembosovala bílým práškem a přes těm “šmudlala” razítkovací barvou.


U třetí pohlednice jsem opět embosovala, ale místo razítkovací podušky jsem malovala ecoline brush penem.


A poslední přání je úplně to nejjednodušší. Bílý embosovací prášek krásně vynikne na kraftové čtvrtce, jen na nápis jsem použila světle fialovou barvu. Pak už jsem jen sem tam kápla nuvo drops průhledné barvy.

Vánoční přání vyrábím a posílám, ale velikonoční pohlednice jsme letos tvořila poprvé. A to jen díky tomu úžasnému razítku. Jak to máte vy? Moc děkuji a přeji krásné tvoření.

4 komentáře:

  1. Ivi razítko mám taky a po tvé inspiraci už ho konečně musím vyzkoušet. Embossing na kraftovém přání je parádní. JInak holky jsou kočky :-) pl krásné

    OdpovědětVymazat
  2. Annie,moc dekuji,jsi zlaticko....jj razítko je super a vlastně nic jinyho nepotrebujes 😂

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné stránky i přáníčka. Doma mám vše a jen to čeká na použití🤗

    OdpovědětVymazat
  4. Naše dny mám ještě zabalené v pytlíčku, ale nakopla jsi mě a jdu ji vybalit :) i ta přáníčka máš krásná! :*

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover