pátek 21. června 2019

MY LIFE KIT projekty / IVA


Ahoj holky,

moc vás zdravím a přináším dneska zase trochu inspirace z My life kitu, který je teda totálně vyprodaný, ale nějaké kousky z něj v eshopu ještě najdete. Já se teda musím přiznat, že s nástupem léta a krásného počasí nějak zapomínám lepit a skoro dva týdny jsem na papíry ani nesáhla :-) Tak snad se to zlepší a času bude zase trochu víc.



Vytáhla jsme tu květinovou nálož a nalepila další stránky z jednoho květnového týdne. A protože fotek se sešlo víc, tak jsem si to rozvrhla do jedné klasické kapsové a pak 2 velké stránky, pro každý den z víkendu zvlášť.


Jelikož mám album o rozměru 9x12’’, tak tohle rozvržení je jen zatavená a uřízlá kapsa formátu A, kterých jsem si nakoupila opravdu zásobu a přece je nevyhodím. Ještě že jsem si ten Fuse koupila…


Ty orámované kartičky jsou jak dělané na titulky, nemyslíš? Ty velké číslice jsou z Page kitu z února 2018 a slovo týden opět z ručně psané abecedy ze žlutozeleného “zimního” My life kitu.


Po delší době jsem si journaling vytiskla a tentokrát jsem to vyzkoušela i na vellum …. moc jsme tomu nevěřila, že to bude držet, ale povedlo se. Jen pak odpoledne při focení si vzala Barča ty kartičky do parády a trošku je opatlala jahodovýma rukama. Pokoušel se o mně infarkt, když jsem ji načapala, ale i tohle patří k těm vzpomínkám :-D


Tahle černá abeceda z prosincového Card kitu je moje nejoblíbenější a jak je vidět, už mi některá písmenka došla a tady se mi teda moc nepovedlo hezky dokreslit ten háček.


Na první velké stránce jsem zaznamenala sobotní události, kdy jsme jeli ke známým na chatu opíkat buřty. Všude bylo spousta dětí, super zábava, a tak z toho vznikly super fotky, které jsem nakolážovala na malé čtverce o velikosti 2”. A abych z fotek opět poskládala čtverec, tak jsem si k nim nařezala o stejné velikosti čtverečky z kartiček. Tu růžovou jsme zjemnila vellumem. Pak už stačilo jen dozdobit. No a jelikož ze mně ten minimalista prostě nikdy nebude, tak jsme si do ruky vzala ještě ecoline brush peny a okraje podkladového papíru ještě domalovala barevnými puntíky. Chipboardové výseky mám z dubnového Page kitu.





Druhý layout je z nedělního cyklovýletu za kozama. Pořídili jsme holkám nový vozík/kočár, tak jsme ho museli otestovat a vyrazili na projížďku na kole. Zastavili jsme u dětského hřiště, u kterého byl i chlívek a výběh s kozama… no to bylo radosti.
Tentokrát jsme použila různé velikosti odstřižků z kartiček a ty nalepila o po celém obvodu stránky. Inspirovala jsme se Valičinou stránkou do jedné z challenge, tahle kompozice mi utkvěla v paměti a moc ráda ji občas použiju.
A aby té vzájemné inspirace nebylo málo, tak se mi moc líbila Alčina stránka z tohohle kitu a nemohla jsme si nevšimnout její použití chipboardové visačky…. super nápad, jen jsem to nemohla samozřejmě použít úplně stejně :-D tak jsme si na vellum natiskla journalig a nalepila na visačku. Pak už jsem jen dolepila pár papírových výseků. Některé jsme pro zvýraznění podlepila pěnovou oboustrankou.





Moc jsme se snažila tento kit pořádně využít a nešetřit ozdobama, aby mi toho zbylo co nejméně, ale stejně se mi nepovedlo ho celý zužitkovat. Taky bych se chtěla někdy pochlapit a “zabít” kitjako Maruška nebo teď nedávno Janička. Snad se jsem vás alespoň trochu namotivovala a těším se i na nějaké výtvory od vás z tohoto kitu. Mějte krásný den a tvoření zdar.

4 komentáře:

  1. Ivi, máš to skvělé. Moc se mi líbí layout i s puntíkama a obdivuju tisknutí na vellum. Já to jednou zkoušela a vůbec to nedopadlo, ještě jsem musela rozebírat tiskárnu a dolovat z ní pokrčené vellum :D

    OdpovědětVymazat
  2. Fantastické stránky Ivo 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné stránky, Ivi! A ty tvoje kočičky malinké, úžasné 😍

    OdpovědětVymazat
  4. Ivi ty ses teda rozjela, tolik krásných stránek, je to parádní. A otisky malých ručiček nesmí přece v albu chybět. Ale rozumím já bych jednala úplně stejně:-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover