úterý 2. července 2019

MY LIFE KIT projekty / ALENA

Krásný letní den. Doufám, že si užíváte léta plnými doušky. Miluji léto a jsem ráda, když je čas si jít lehnout s knížkou někam k vodě. Doufám, že se mi splní sen a jednou budeme mít bazén, už teď mě těší představa, že přijdu z práce a budu do něj moct skočit. Ale dnešní stránky nejsou plně letní, sice bylo krásně a s letním počasím už by se to dalo srovnávat, ale kalendář hlásal poslední květnový týden a první červencový víkend. 
 

Když mi My life přistál ve schránce, jásala jsem. Červená, zelená, trošku modré, ale hlavně máááky. Úplně jsem se zamilovala. a proto můj první počin s tímto kitem byl ten jeden jediný týden, v který jsem si máky vyfotila cestou do práce na autobusové zastávce. Hned bylo jasné, jaká kartička padne jako titulní. Nakonec jsem se omezila jen na křížek a číslovku. 
 
Musím sama přiznat, že tento týden je zase mega mishmash fotek. Někdy bych chtěla zažít, jaké to je scrapovat svoje fotky, které by byly sladěné jako má Jana B., jenže to bych si nesměla v pondělí udělat smoothie-bowl, které má meruňkovou barvu a začít číst tyrkysovou knížku, ve čtvrtek si dát vanu s Lush bombou, která je žluto-růžová, v pátek si vyfotit červené máky, dokud ještě kvetou a v sobotu jet na žluto-modrou svatbu. Snažila jsem se moc, aby to alespoň trošku ladilo…no posuďte sami. 
 


Využila jsem průhledné samolepky vlčích máků a sem tam jsem je nalepila na kartičku, kde bude ještě journaling, někde jsem to obdobně udělala s kartonovým výsekem. 
 


V kitu je spousta dřevěných ozdob a hlášek, jak na výsecích, tak jako samolepky, ale pro tentokrát jsem si nevybrala, jsou hodně letní a na tento týden se nehodily. Každopádně se těším, až je budu moct použít na nějaký letní PL layout.
 
S příchodem slunečných dnů se mi stává, že mám fotek víc než jen na jednu stránku, a tak s každým týdnem, který je delší, si říkám, jestli já se letos do toho jednoho alba vlezu. Zatím to vypadá, že ano. Uvidíme až po létě. Stránky jsem si defakto rozdělila na pracovní dny a víkend. Ta druhá je plná jen fotek ze svatby a následného mini výletu po odjezdu
 
Kupodivu jsem využila i průhledné samolepky s typy dopravních prostředků a geo tagem, většinou na tyto drobnosti zapomínám, ale fotka s autem mi to připomněla, a tak hned jedno autíčko letělo k ní a geo tag k názvu místa. 
 
Moc se mi líbí, jak Lucka dělá různá kolečka s frázemi, tentokrát jsem použila ty dřevěné a rovnou dvě, na první stránce jste si jistě všimly „Čas na knížku“ a tady na druhé mám „Sbíráme zážitky“. Možná by se to hodilo spíš na nějaký výlet, ale svatba, to je taky zážitek! Letos těchto zážitků budeme mít více. Moc se těším. Vlastně je to pro mě taková inspirace, až třeba jednou budu organizovat tu svoji. 
 
V kitu je velká černobílá abeceda, ale Lucka udělala i malou modrou, a to já můžu! Dvě různé abecedy s různou velikostí a jsem nejvíc spoko! Hned jsem je obě využila na „titulku“ ke svatební stránce. Trošku jsem bojovala s tím, jak napsat datum, vím, že to není pravopisně správně, ale takto se mi to líbí nejvíce. Ta malá lomítka je vlastně rozstřihnuté „rovná se“. A pokud si říkáte, proč si píšu ke svatbě „Den dětí“, tak je to prosté. Oficiální název svatebního dne byl „Den dětí s Jíťou a Martinem“. 
 
A jako poslední dřevěný výsek „Miláček“, protože to on je, i když někdy na zabití. Mějte krásné dny!
 

3 komentáře:

  1. Ali, stranky jsou parádní, pestre, ale krasne, proste tvoje! Moc rada na ne koukam ❤️ A ano, Lucciba kolecja s frazemi jsou top ozdobou vseho, no a ty abecedy potrebuji vsechny nekolikrat! 😉

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover