pátek 16. srpna 2019

CARD KIT projekty / ALENA

 
Krásný pátek, děvčata (případní chlapi, hlaste se!). Po dlouhé době mi byl svěřen článek na card kit, tak trochu si myslím, že v tom má prsty jedna srpnová svatba nejmenované členky DT :-D. Už když jsem viděla plán článku, vyzvídala jsem, jaký ten kit bude a Ani mi napsala, že se nemám bát, že se mi bude líbit! No to on se mi ostatně líbí vždycky, ale teď nevím, jak to myslela, když je ryze ženského rázu a oslavuje úžasnost žen. Jako zatvrzela feministka si nepřipadám, spíše naopak, ale dost řečí a polemizování, pojďte kouknout, co jsem slepila.



Jako první jsem si vzala do parády ryze narozeninový papír s vlajkami. Papír je sám o sobě dost “divoký”, takže jsem jen přidala pár pruhů květovaného papíru, pár frázových samolepek a nakonec jsem si neodpustila tři enamelky, po dlouhé době, to se může, ne?


Ta drobná razítka s textem se mi líbila hned na první kouknutí a protože razítka vždycky opomíjím, ne opravdu to nesouvisí s mojí leností, tak tentokrát jsem se hecla! A použila rovnou všechny a na jednom přání! Takové motivační přání. Stačilo přidat pár květů a bylo hotovo.


Jako co se musí nechat, tak ty samolepky s rukama jsou TOP celého card kitu! Takže sice jsem si je nasyslila “na potom”, ale jednu jsem přece jen použila, a to v kombinaci s červeným papírem a výsekem “Jsi báječná!” Tomuhle prostě nemůžeš odporovat, i když zrovna nejsi osoba s vysokým sebevědomím.


A protože mi kus toho červeného papíru zbyl, vzala jsem si do ruky nové šablony a řezala a řezala, co mi papír dovolil. Vzniklo toho docela dost, a tak čtvrté přání v pořadí je s pugetem a jasně hlásá, že jsi skvělá!


Další je pro milovnice modré a fialové. Tohle přání už má i svoji majitelku, tak rychlé to bylo! Stačilo ušmiknout zešikma papír, podlepit ho 3D páskou, zasunout a pár výseků pivoněk (?!?). Razítka drobných kvítků jsem nakonec obtáhla hala bala fixem.


No a protože tenhle modrý papír byl z druhé strany potištěný květy (asi začínám být nesnesitelný romantik), vzala jsem detailní růžky a u Hobita stříhala, až jsem je všechny vystříhala. Některé jsem pro efekt podlepila 3D páskou a zbytek nalepila rovnou na základ přání. Přidala opět výsek s oslavou ženství a pro doplnění červené sáhla opět po enamelkách.


Doufám, že jsem vás trošku navnadila a pár přání taky vyrobíte. Dost dobře si Card kit dokážu představit jako základ pro nějaké mini album! Tak třeba příště! Hezký víkend!

13 komentářů:

  1. Tomu říkám dávka inspirace:-) moc se mi líbí přání s razitky a taky s rukou a nejvic asi to s vystřihanými kvítky. Šikulka

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké, Alčo ☺️To poslední se mi taky líbí úplně nejvíc 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V jednoduchosti je prostě síla! 👍🏼 Děkuji ❤️

      Vymazat
  3. Teda Alí, Ty jsi se rozjela to je mega dávka a móóóc pěkné přáníčka.Ještě chybí vyšívání😀👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No upřímně mám od jistých vyšivaných vánočních stromečku celkem půst od jehli a nitě..😂
      Moc děkuji ❤️

      Vymazat
  4. Ali měla bys dělat card kit pravidelně 🤩 krásná přání, poslední je topka 🥰

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oooo! Tak to nevím. Mě příjde, zle holky jsou o tisíc levlů někde jinde než já! Ale moc děkuji ❤️

      Vymazat
  5. Skvělá inspirace! Je super, jak máme každá jiný pohled a jiné nápady. Ruce jsem dala stranou, protože mě vůbec nenapadá, jak je využít a přitom to tvé přání je fakt perfektní! 👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tak bývá! Mě se ty ruce hrozně líbí! 😍 právě ty si dolažu představit v nějakém tom mini albu...třeba z rozlučky..😂

      Vymazat
  6. Moc pěkné Alenko, to razítkové je skvělé ...

    OdpovědětVymazat
  7. Teda, Ali! Jedno lepší než druhé. Jelikož také málokdy používám razítka, tak úplně nejvíc oceňuji to razítkované - super nápad. A za mě - jemná razítka jsou TOP celého kitu. ;)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover