pátek 9. srpna 2019

MY LIFE KIT projekty / PETRA

Ahoj milé scrapženy! Doufám, že i v parném létě si najdete čas na trochu toho lepení. Mám pro vás další várku inspirace z aktuálního My life kitu
 

Když jsem začínala s touto stránku, nemyslela jsem si, že až tak vybočím ze své komfortní zóny… Journaling psaný ručně a fotky nakřivo, to není u mě běžné, nicméně se mi to celkem zalíbilo.
 
Čtverečkované kartičky používám ráda, jsou velmi univerzální a můžete na ně navrstvit téměř cokoliv, včetně journalingu. Fotku jsem doplnila výseky a nápisem z modré abecedy. Ač jsem učitelka, mé tiskací písmo není zrovna žádný krasopis, proto jsem se snažila psát ještě více ledabyle. Jestli nadobro odložím psací stroj, budu muset ještě potrénovat…
 
Jako úvodní kartičku jsem zvolila melounovou i přes fakt, že žádné jiné melouny se na stránce neobjevují, ani na fotkách, ani jinde. Kartička se mi ale líbí, takže proč ne. Nejprve jsem na ni naskládala papírky podlepené nápisy z modré abecedy a jeden výsek, ale pořád mi to tam nějak zanikalo. Sáhla jsem proto po vellumu, což poslední dobou dělám velmi často – když nevíš co, použij vellum, u mě to docela funguje.
 
Vellum jsem použila i pod velkou abecedu, která je součástí kitu. Taky zde jsem sáhla po čtverečkované kartičce, na kterou jsem nahrabala journaling.
 
Další stránka je z týdne, kdy nebylo takové horko, takže žádné koupačky a typické letnění se tu nekoná. 
 
Když jsem viděla kartičku ala pohlednice, neuměla jsem si představit, že ji někdy v albu použiju. Šlo to ale tak nějak samo a kartička je tam. Použila jsem zde i polovinu samolepky z aršíku s nápisy, který je součástí kitu.
 
Journaling jsem vměstnala i na kartičku s nápisem ČERVENEC. Přidala jsem taky papírový a dřevěnývýsek a samolepku stromečku, který si můžete pořídit zvlášť tady.
 
Sáhla jsem i po kartičce se zmrzlinou, i když jsme zmrzku měli jen v kávě. No když můžou být melouny bez melounů, může být i zmrzlina bez zmrzliny, ne. Vedle jsem na journaling vzala malou kartičku s tečkami, kterou jsem zastřihla. 
 
I tady jsem sáhla po tečkované kartičce a napsala na ni journaling. Velká abeceda je super a ještě jsem přidala i samolepky domečku a stromku z extra aršíku.
 
Moc se mi líbily vlčí máky. Rozhodla jsem se z nich vytvořit velkou stránku. Vybrala jsem fotku naší malé princezny, jak si krásně spinká ještě v porodnici.
 
Vzala jsem tedy všechny výseky a také průhledné samolepky s vlčími máky. Ty samolepkové jsem podlepila bílým papírem a obstřihla. Aby máků nebylo málo, vytvořila jsem si další pomocí vellumu a bílého lakového popisovače. Holky ho mají dokonce i v černé a měděné barvě. Přidala jsem pár cákanců tuší a nějaké enamelky.
 
Směrem dolů jsem poskládala různé výseky a samolepky s texty, které se mi sem tématicky hodily. Většina z nich patřila k únorovému zaláskovanému page kitu. Průhledné najdete tady a další tady. Nakonec jsem je všechny ručně prošila. 
 
Věřím tomu, že si léto patřičně užíváte a že vaše vzpomínky nezůstanou jen v mobilu nebo počítači…
Krásný zbytek prázdnin přeji!

9 komentářů:

Pin It button on image hover