čtvrtek 3. října 2019

MY LIFE KIT projekty / ALENA

 
Je to rebel-ka! Proč? Nakombinovala jsem dvě nejvíc neoblíbené barvy v PA. Oranžová dostala milost aspoň na podzim, ale fialové se této výsady zatím ještě nedostalo. Přitom je to taková pěkná barva! Kdo souhlasí, zvedne ruku. No a já vzala aktuální My life kit a spojila ho s fialovou. Decentně, ale stejně. Proč mi nestačila oranžovo-modrá kombinace, se dozvíš v článku. Joo a dneska je to prosím pěkně bez kartiček, to je asi úplně poprvé v mé PL historii.
 

Tento náš týden jsme čerpali druhý týden dovolenou a oproti tomu prvnímu se mi sešlo fotek víc než dost. Zase. Taky to máte tak, že na jeden týden máte sotva čtyři fotky a na ten druhý je to jak za celý měsíc? Dobrou půlhodinu jsem probírala všechny možné i nemožné designy kapes, co mám doma a snažila se to nějak poskládat. Marně, skončila jsem opět na bílé čtvrtce. 
 
Týden jsem rozdělila na dvě kapsy. Výjimečně, ale na jednu jsem se prostě nevešla. Rozdělila jsem ho na všední dny (+nedělní večer) a víkend, který jsem strávila pracovně v Olomouci na kongresu. Jo a nebojte, ten skluz jsem zázrakem nedotáhla, jen jsem měla chuť tvořit podzim a stejně se mi z celého léta nehodily fotky. Další fotku Aperolu totiž už nemám :-D.
 
Jak jsem psala výše, tentokrát je to bez kartiček, ale i tak jsem použila dost věcí z kitu. Spotřebovala jsem komplet arch s washi páskami a vyzobala všechny kytičky. Větviček ale zůstalo dost! No ale slušně prořídla oranžová abeceda. Taky vám vždycky jako první dojdou E a U nebo jen já píšu divný slova. Svým způsobem se divím, že jsem všechna potřebná slova poskládala. 
 
A tady mám tu pasáž, proč jsem potřebovala ke kitu přidat fialovou: protože k podzimu prostě patří a já teď nosím podzim i na hlavě! A abych sladila ozdoby s fotkami, muselo přijít na PA šablony (tady a tu) a čtvrtky od Bazzil Basics, kterých jsem si pár nasyslila a prozíravě jsem vzala i oranžovou. 
 

Konečně jsem mohla použít i nějaký ten výsek či frázovou samolepku s podzimní tématikou. V neděli jsem si totiž zasadila chryzantémy a vřesy, ach ty barvy! To byla další fotka, která jen potvrdila fialovou na stránce. Líbí se vám tahle kombinace nebo už je to na vás moc?
 
Jak jsem zmiňovala, týden je rozdělený. Druhá stránka už na fotkách fialovou neobsahuje, ale aby ladila se svojí ségrou, zachovala jsem stejné zdobení. Podzim je na fotkách lehce patrný, nejvíc asi tím západem z fakultní terasy. Musím vám říct, že jsem těžce litovala svého studia v Kladně a ne v Olomouci, protože ta Přírodovědecká fakulta UPOL, no WOW. Ale to jsem odbočila. 
 
V sobotu jsme čas neměli, ale v neděli jsme si půjčili Rekola a udělali si výlet po centru Olomouce. Byla to moje první návštěva a chci se vrátit a prohlédnout si ji detailněji. Jo a ta zmrzlina byla letošní asi poslední a byla tak velká, že jsem myslela, že jí nesním. 
 

Pomalu se blížím ke konci dnešní inspirace. Doufám, že jsem se vás neuspala nudou a ukázala jsem zase trošku jiné použití kitu. Nebojte se kombinovat, a to i na první pohled nesourodé barvy. Neustále v práci slyším, že takhle barva brýlí se pak nehodí ke všemu. Dnešní doba je otevřená neotřelým kombinacím a já tvrdím, že všechno jde sladit, jen člověk musí chtít. Těším se na vaše kombinace. 
 

9 komentářů:

  1. Krása! Já mám fialovou ráda moc! A zjistila jsem, že v kombinaci s oranžovou je úžasná 😊 máš to super

    OdpovědětVymazat
  2. Ali tak toto si zladila uplne na paradu, ta fialova tam proste MUSELA byt😍. A tie vlasyyyyyy👍🏻👍🏻👍🏻

    OdpovědětVymazat
  3. Já fialovou nemusím vůbec a oranžovou nějak vůbec neregistruji, ale toto teda... nádhera ��

    OdpovědětVymazat
  4. Sice ani jednu z těch barev nemusím, ale ty jsi to tak nádherně zkombinovala! A ta hlava? Božíííí!

    OdpovědětVymazat
  5. Alčo, Ty jsi mi opět kápla do noty. Já fialovou a oranžovou miluji a už se těším jak také podzimní kytičky zařadím na stránku. Jsi šikula 👍 a Tvůj podzim ve vlasech Ti móóóc sluší😉

    OdpovědětVymazat
  6. Stránky jsou krásné no a ty vlasy! ❤️🧡💜

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezke, Alco. Oranzovou a fialovou by me nenapadlo dat k sobe, no ale prehodnotim to, vypada to fakt nadherne 😉

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover