pátek 18. října 2019

PAGE KIT projekty / KATKA


Ahojte všetci! To som zasa ja a so mnou prichádza zákon… Ehm, pardon. A so mnou prichádza októbrový Page Kit. A kvetiny. Veľa kvetín. Tak sa poďte pokochať.


Dnes som si pripravila dva veľké layouty. Trocha som sa musela hrabkať vo fotkách, aby som našla také, ktoré dobre pasovali ku kvetinovej téme. A nakoniec som našla dve úplne super.

Prvý layout


Na prvom layoute som použila fotku z dovolenky pri Lago di Garda, kde sa Šimon premáva na svojom milovanom odrážadle popod nádherné rozkvitnuté oleandre. Vytlačila som ju v troška neobvyklom formáte, užšom a dlhšom, aby mi k nemu dobre zapasoval prúžok s nápisom z papierových výsekov.


Ako podklad som zvolila jeden z vodovkových papierov z kitu a moje farby a spreje tentokrát na mňa len smutne žmurkali z poličky. Lebo veď uznajte, k tomuto papieru už by ďalšiu maľúfku pridala len veľká Missy Whidden.


Z kvetín z kitu som vytvorila tri clustre. Použila som papierové výseky, transparentné aj kruhové nálepky, aj jeden čipbordík som tam prepašovala.



Pri vcelku jednoduchom zdobení som si vzala na pomoc aj pôvodné ozdoby k tejto kolekcii od Pinkfresh Studia vo forme krátkych frázičiek na vodovkovom podklade, ktoré som naukladala vertikálne pod seba na pravej strane layoutu a ich okraje som trocha poničila a poohýbala, nech to má trocha textúru.


Aj na nadpis som použila Pinkfresh abecedu a veľké písané slovo.


Už len journaling a bolo hotovo.

Druhý layout


Táto stránka bola teda o niečo prácnejšia. Ako podklad som opäť zvolila dokonalý dúhový papier a rozhodla som sa ho čo najviac kombinovať s čiernou a bielou. Preto som vzala ďalší papier z kitu a vystrihla z neho obrovské množstvo malých členitých kvetiniek – uf uf – a vytvorila som na stránke huňatý kvetinový záhon. Kvety som navrstvila cez seba a niektoré z nich som podvihla penovou páskou.


V Pinkfresh Studio skupine som našla medzi voľne dostupnými cut filami pre plotter aj krásnu krhličku, ktorú som si pred vyrezaním mierne upravila tak, aby v strede vzniklo miesto na nalepenie transparentnej nálepky kvietka z kitu. Podlepila som ju penou, usadila som ju do kvetinového záhonu a ešte som ju vystlala zelenými lístkami. Väčšina z nich sú transparentné nálepky, ktoré som nalepila na biely papier a vystrihla, aby som ich vedela podvihnúť z podkladu.


Fotku Šimonka polievajúceho kvietky na balkóne som pre optické oddelenie od podkladu podlepila len tissue papierom a pridala som k nej jeden z papierových výrezov, ktorý som troška zmenšila obstrihaním bieleho okraja.


Nadpis som vytvorila skombinovaním dvoch abeced a kruhovej nálepky z kitu, ktorú som si opäť troška zmenšila.


Do hornej časti stránky som na záver rozhodila zopár malých kvietkov a lístkov, doplnila som journaling a dátum a aj druhá stránka môže putovať do albumu.

Nadnes je to odo mňa všetko. A čo vy? Tiež fičíte na kvetinovej vlne alebo už lepíte jesenné motívy? Nech už je to akokoľvek, želám veľa tvorivých nápadov a teším sa na stretnutie nabudúce.
 
Katka

8 komentářů:

  1. ♥️♥️♥️ huňatý květinový záhon ♥️♥️♥️ moje nervy, klobouk dolů!😅🙈 krásné pokoukání v takovém pochmurném dni😍

    OdpovědětVymazat
  2. Katka, paradna inspiracia 👍 A teda velmi obdivujem tvoju trpezlivost pri vystrihovani, asi by mi hrablo 😅

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasná inspirace! Tolik kytek bych stříhala tak týden :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Katy no to je parada, obdivuji tvou trpelivost, pri vystrihovani te krasne zahradky🙈🥰

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover