čtvrtek 14. listopadu 2019

MY LIFE KIT projekty / IVA


Krásný den milé tvořivé ženy. Užily jste si workshop v Praze? Já moc a už teď se těším na ten jarní! Miluju tu atmosféru, jak se sejde tolik tvořivých a nápaditých žen. Pokaždé odtud odjíždím nabitá spoustou pozitivní a tvořivé energie …jen je škoda, že není tolik prostoru víc si popovídat. Takže bych ještě jednou chtěla MOC poděkovat holkám, jak to úžasně zorganizovaly a nachystaly, abychom si mohly užít super den. DĚKUJI!!!
 
Ale zpět k dnešnímu článku o novém vánočním My life kitu. Moc jsem se na něj těšila a o to víc, že jsme si nestihla zaznamenat do alba minulé Vánoce. Nemusela jsem se proto omezovat jen na podzimní ozdoby a kartičky a pořádně jsme se vánočně rozšoupla.



Také jsme se vrátila k velkému formátu kapes. Silvie si s kitem opravdu vyhrála a moc se mi líbí ty její ručně malované větvičky. No a když se v e-shopu objevila i razítka k tomuto kitu, tak jsem je tam nemohla jen tak nechat :-D Pro tentokrát jsem je ještě nechala odpočívat, ale chystám se s nimi vytvořit nějaká vánoční přání.


Na první prohlédnutí kartiček se mi moc líbila růžovo - bílá kombinace a byla jsme přesvědčená, že přesně tuhle kombinaci použiju i na stránce, ale tak nějak se mi tam postupně víc a víc vkrádala zelená a šed.
Ze soboty si ještě jedu na kaligrafické vlně, tak jsem si nové poznatky musela natrénovat a vyzkoušet i na této stránce. Jelikož jsem tentokrát neměla moc journalingu, tak mi na kartičkách zbýval nevyužitý prostor. A jak jinak ho využít, než velkými nápisy.






Na předešlé stránce jsme měla naembosovanou vellumovou kartičku, tak jsem toho využila a do kapsy nedávala už nic jiného.


Ty zelené kartičky jsou nádherné, jen jsou lesklé a strašně špatně se mi fotily a pořád mi házely odlesky, tak se za to omlouvám.



Papírový věneček jsem si rozstřihla napůl a získala tak dvě ozdoby pod dvě fotky.



Kromě ozdob z kitu jsme vytáhla i vánoční vyřezávací šablony. Větvičky jsou z této sady a tyto hvězdy. Papírové výseky stromečků jsou z vánočního Card kitu 2018.
 


Vánoční lepení jsem si moc užila, ale už jsme si odvykla na tolik místa na stránce. No ještě mi zbývají 2 týdny z minulého roku. Už máte hotový celý rok 2018 nebo ještě doháníte resty?
 
Pěkný den a tvoření zdar.
Iva

12 komentářů:

  1. Naprosto dokonalé!!! Hotový rok 2018? Hahahaaa, rozhodně. :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adelko,moc dekuji....neboj,to dáš 😉 a hlavně budeš mít spoustu času,až děti vyrostou a už se nebudou chtít účastnit “trapných” společných aktivit 😂😂😂

      Vymazat
  2. Ivo, krásně sis zavzpomínala. 😉 Ta šedá, zelená a vellum se k fotečkám krásně hodí. Tvé krásné psaní pěkně vše doplnilo. Setkání v sobotu se mi také moc líbilo. Času bylo na vše hodně málo, ale užily jsme si to. Já ještě bohužel nic nestihla dokončit, ale dnes zase po noční, bych aspoň pár stránek v albu mohla vymyslet🤗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko,jj bylo super te poznat osobně....jsi úžasná 💋 dekuji za milá slova....no jak ses po noční,tak zaradis turbo a pojedeš 😂

      Vymazat
  3. Ivi přesně, příště to musíme protáhnout až do neděle 😁😁😁 a stránky máš krásné, já teda vůbec nevím, co vytvořím, jelikož loňské Vánoce už mám nalepené 🙈

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti,dekuji 💋 no ja se přiznám,ze jsem si je nenalepila schválně,abych pak měla co lepit letos 😂😂😂

      Vymazat
  4. Ivo, to krasopísmo je naprosto dokonalé. I já po Workshopu jedu v rekordním tempu tvoření, ale jelikož jsem hodně ve skluzu, tak dodělávám letošní letní dovolenou. Začala jsem scrapovat letos v dubnu, takže o vánočních stránkách nemůže být ani řeč. Moc se mi líbí barevná kombinace, která krásně navozuje tu klidnou atmosféru Vánoc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali,moc dekuji....jj ty setkání jsou úžasný,člověk prijede plném nové inspirace a chuti lepit...skluz neva,jak jsme s holkama říkaly,to se dozene,až děti odrostou a nebudou uz s nama chtít trávit čas a tudíž nebudeme mít,co fotit 😂😂😂

      Vymazat
  5. Super, Ivi! Růžovo šedá, či bílá kombinace je klasika, ale tahle zeleno šedá je boží, neokoukaná ;) A tvá kaligrafie je pro mě dokonalá ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miri,moc dekuji 💋 no ty barvy tak nějak vyšly samy a vypadlo to dobre...růžovou si nechám na příště 🙂

      Vymazat
  6. Krásná stránka! Já se tak těším na tenhle kit, jsem ráda, že ladí s minulým, který se taký moc povedl. Rok 2018 mám hotový právě kromě těch Vánočních stránek. Když jsem dodělala DD v únoru, byla jsem trochu "převánocovaná" a řekla si, že počkám na další advent. Minulý rok mi bylo i trochu líto, že jsem v prosinci dokončovala léto a podzim a neměla jsem aktuální fotky, abych mohla dělat Vánoce, tak se těším, že za chvíli všechny ty krásné vánoční materiály vytáhnu.

    OdpovědětVymazat
  7. Překrásné stránky, Ivi! Já už chci taky lepiiit! Ale tak nádherný rukopis v albu prostě nikdy mít nebudu. 😊 Neva, kochám se alespoň takto ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover