pátek 20. března 2020

Jarní inspirace z kitu / ANNIE

Ahoj, pojď se se mnou dneska poňuňat s nádherným My life kitem, který pro nás vytvořila Sylvie a hoď alespoň na chvíli vše, co se děje kolem, za hlavu. 
 

Tento kit je krásně barevný, úplně z něj srší radost a dobrá nálada. Moc jsem se na něj těšila, ale už jsem si pro něj nestihla k holkám přijet a musela posílat spojku. Naštěstí se ke mě dostal včas a já se mohla kromě vaření, učení s Honzíkem a práce z domu ponořit i do tvoření.
 
Dnes ti ukážu jednu stránku a k tomu dvě Plka (project life). Vše se točí kolem jednoho týdne, který jsme strávili všichni spolu doma, a teda hlavně na zahradě. (Jak já jsem vděčná, že mám kde vypustit ty moje rošťáky).
 
Fotek jsem v tomto týdnu udělala opravdu hodně, a byly to hlavně fotky kytiček. Asi by to bylo i na nějaké mini. Minulý rok jsem si jedno takové slepila a můžeš se na něj podívat tady
 
Stránka je velmi jednoduchá, použila jsem bílou čtvrtku a na ní navrstvila dvě fotky velikosti 3x4 a 2x1,5. Používám Canon Selphy a v aplikaci dám buďto 2 nebo 4 fotky na stránku. Odpadá mi kolážování a je to fakt rychlé.
 
Stránku jsem vyplnila výseky s názvy dnů a ke každému dnu načrtla pár řádků pomocí černého pera a pravítka na journaling. Nápis je ze zelené abecedy z kitu a pak už jen tu a tam nějaká výseková kytička. Přidala jsem i pár cákanců žluté a zelené barvy, ale na fotkách to není moc vidět. 
 
Tak a přesouváme se k PLku. Vybrala jsem si kapsy, které mají 9 polí, protože jsem měla fotky především nastojato. Myslela jsem si, že je jen tak zašupnu dovnitř, ale ouha. Kapsičky k albu 11x8,5 jsou drobátko menší, než jsem byla zvyklá u klasického alba, tak jsem musela všechno seříznout. Pro příště budu vědět.
 
Miluju velké fotky, a tak jsem se snažila jich nacpat na stránku co nejvíc. 
 
Použila jsem velké výsekové nápisy a taky si střihla do kartiček.
 

Sem tam jsem kit zkombinovala s březnovým kitem od Ali Edwards, který se k tomu našemu perfektně hodil.
 

No a úplně nakonec ti chci ukázat, jak je práce s kitem opravdu jednoduchá. Zuzanka je kreativec po mamince, a tak si v nestřežené chvíli vzala pár kartiček a fotek z kitu, rolátko a už jela.
 

Nestačila jsem se divit, jak jí to šlo, jak intuitivně vybírala kartičky a k nim ladila fotky, které já bych asi nikdy nevybrala. No když měla asi za 10 minut slepených 8 kartiček, pokoušely se o mě mrákoty a říkala jsem si, že to asi balím.
 
Byla jsem na ni tak pyšná, ty určitě chápeš. Dokonce mně i nadiktovala, co chce na titulku, a já ji pomohla už jen s jedním vystřihováním. 
 
Aaach, no co ti budu. Úplně mě to nakoplo a já se po dlouhé době cítila tak lehce a šťastně. Neboj se doma taky zapojit do lepení členy tvojí rodiny, např. partnera, děti, ségru, bráchu. Užiješ si spoustu legrace, to mi věř.
Měj se moc krásně a hlavně zdraví!

2 komentáře:

  1. Krása nesmírná voňavá 😊 Moc se mi líbí úvodní layout s rozdělením dnů a plko máš skvěle sladěné a jaro z něj přímo křičí. Taky jsem teď víc než kdy jindy vděčná za naši zahradu...

    OdpovědětVymazat
  2. Annie super ♥️ ten layout určitě někdy liftu 😁 a Zuzanka je mega šikovná 🥰🥰🥰

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover