pondělí 16. března 2020

Inspirace z kitu JARO JE TADY / MIRKA


Krásný den, holky.
Dnes mám pro vás dvě stránky z nového rozkvetlého ML kitu. Už i u nás na severu to vypadá, že jaro přichází a kdyby náhodou ještě ne, mám ho aspoň na papíře ;)



V kitu mě na první pohled zaujaly puntíky. Takže jsem se rozhodla, že je použiji jako hlavní motiv na layoutu i na protilehlé kapsičkové PL stránce. Začala jsem pro mě tím jednodušším - layoutem.


Na bílou čtvrtku jsem si nejdřív namalovala akvarelovými barvami puntíky v barvách kitu. Ty jsem pak různě odekorovala pomocí bílého prášku na horký embossing a do dvou puntíků nalepila fotky.


Přidala jsem nějaké výseky a nápis, z modré kartičky jsem si vyřízla dva mraky a měla jsem hotovo. Jenže jak jsem na to hotové dílo koukala, pořád jsem měla pocit, že je to takové mdlé, něco mi tam chybělo. Takže jsem nakonec ještě vzala černé pero a začala tečkovat nejdřív puntíky a pak i cestičky mezi nima. Nevím, jestli to byla správná volba, každopádně to trošku oživilo výsledný efekt.


Na nadpis jsem použila zelenou abecedu, která je součástí kitu plus malou modrou abecedu z loňského letního ML kitu.


Na protilehlou kapsičkovou stránku jsem si vystřihla z jedné puntíkované kartičky všechny puntíky a rozmístila je různě na kartičky.


Puntíky jsem lepila přes sebe a doplnila je výseky a (opět) černými tečkami. 


Jediné kytičky, které jsme o prázdninách potkali, jsem si musela do alba vyfotit.


V kitu je opět kartička, která láká k vyříznutí otvoru a umístění fotky do něj. Tomu jsem nemohla odolat :)



To je na dnes ode mě vše, těším se, co z jarního kitu slepíte vy. Nezapomeňte se nám s hotovým dílem pochlubit v naší Fb skupině. Mějte se krásně ;)

5 komentářů:

Pin It button on image hover