sobota 2. května 2020

Mezinárodní Den Scrapbookingu 2020 - CHALLENGE!


Ten náš den vždycky slavíme... scrapováním!
A tento rok to bude stejné. Máme pro tebe další tvořící výzvu. 

INSPIRACE

V dnešním článku "JAK JSME ZAČÍNALY" se můžete pobavit a taky uklidnit nad našimi scrapbookovými prvotinami - všichni jsme začínali stejně (hrozně!). A tak jsme si na vás vymyslely to samé. Protože ať už scrapuješ rok nebo měsíc, tak je všechno jinak! 

VÝHRA
poukaz na nákup na www.paperoamo.cz v hodnotě 300 Kč

ZADÁNÍ
... najdi svůj PRVNÍ PROJEKT (může to být cokoliv - stránka, PL stránka, přáníčko, atd.) Vyfoť ho. A pak ho vytvoř znova (pozn. my jsme si vždycky našli TU fotografii a starou stránku jsme neničily).

Téma:  „PŘED A PO
Ukaž sobě i ostatním, jak se vyvíjíš ve své tvorbě.

JAK NA TO
  • Posílej foto PŘED A PO s krátkým odstavcem textu "Jak jsem začínala a jak to mám teď" na soutěžní projekty DO NEDĚLE 10. 5. 2020
  • email: atelier@paperoamo.cz s předmětem MDS CHALLENGE 2020

9 komentářů:

  1. No tak to je sranda ... už se těším na výsledky...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to bude mega sranda:-), tak na tohle si čas najdu, to bude ostudy :-) u mě ( hahaha )

    OdpovědětVymazat
  3. Tak teď nevím, jestli ten první layout nebo PL, strašný jsou obě dost. 🤣 Super výzva, těším se moc, co s tím provedu.

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, pecka! Já to tušila, že nás to nemine 😂 Snad seženu ty fotky... ony totiž nebyly moje. Nějak si poradím, těším se!

    OdpovědětVymazat
  5. ha, to je boží výzva :-) jen moje úplně první stránka byla Pl stránka, tak nevím jestli "předělat tu" a nebo najít svůj první layout :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Super zadání:-) Mám pár stránek ze svých začátků s fotkama, které mám moc ráda, ale zpracování už se mi dávno nelíbí. Tak me to aspoň vyhecuje k tomu zkusit, jestli se mi to napodruhé povede líp;-) Ted jen najít ty fotky...

    OdpovědětVymazat
  7. Já to tušila už při čtení článku. Moc ráda si zavzpomínám a tvoření bude zase sranda😉

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tohle není pro mě. Já začala scrapovat před rokem a nejdříve to byly kapsičky. První layout jsem vytvořila za pomoci děvčat z Paperoamo na pražském kurzu, a ten se mi líbí moc, takže nepředělávám 😁😉

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover