úterý 12. května 2020

Projekty z kitu / MIRKA


Ahoj holky. Dnes je řada na mě, abych vám ukázala svou inspiraci z nového květnového ML kit To jsem já. Zatím jsem si z něj nalepila jednu velkou stránku, jednu stránku do TN deníčku a jedno mega rychlé přáníčko.



Kruhové výseky v kitu mě nalákaly k tomu, abych si jich vysekla z kartiček ještě víc a zkusila vytvořit stránku hlavně kruhovými výřezy. Vím, že takových kruhových layoutů existuje mraky, já ale ještě žádný takový nemám a tenhle je můj první.


Kruhy jsem si na stránku rozmístila a pár z nich jsem chtěla k papíru přišít na stroji rovným a cikcak stehem. Hned u prvního kruhu mi ale začal můj šicí stroj stávkovat a ani za nic nechtěl šít s nití. Po několika pokusech jsem to vzdala a na této stránce je šití nakonec jen falešné.


Moc moc moc se mi líbil velký nápis jaro, tyhle mega nápisy patří k mým nejoblíbenějším, takže mě vždy strašně potěší, když je v kitu najdu a samozřejmě, že je hned použiju. K mému ,,jaru” jsem ještě přidala ustřihnutou frázi ,,je boží” z nálepkového archu.


Jelikož je na fotce syn u tulipánů, rozhodla jsem se, že tam přidám i dva papírové. Z akvarelových barev jsem vybrala odstín indigo, potřela štětcem halabala bílý papír a pomocí této šablony vysekla na vyřezávacím stroji 2 tulipánky.


Layout je hodně jednoduchý a spodní část je vlastně skoro holá, proto mě pořád lákalo k tomu ještě přidávat další výseky, ale nakonec jsem odolala a přidala jen pár cákanců tmavě hnědým inkoustem.


Stránka v TN deníčku má stejnou fotku, akorát je tam druhý syn. Jak jsme teď pořád sami doma, mají občas kluci ponorkovou nemoc a když jsem je chtěla s tulipány vyfotit, vůbec nechtěli být na fotce spolu. Samozřejmě počítali ale s tím, že v albu budou oba, takže jsem to nakonec vyřešila takhle. TN deníček jsem si teď zvykla používat na takové rychlejší zaznamenání našich běžných dnů a tady bude tento příběh: ,,Jak jsme se předbíhali, kdo bude líp pózovat na fotce s maminčinými tulipány”


I tady jsem si zvolila jako doplňkovou barvu modrou, akorát tyrkysovou, a nalepila ji jako podklad na celou stránku. Velká PL kartička mi zbyla po vysekávání kruhů na předchozí layout a určitě jsem nepočítala s její vyhozením. Všechno zužitkuju :)


Opět jsem si vysekla na bigshotu tulipánek, akorát tento. A našla jsem místečko, abych mohla použít tu super velkou šedou abecedu a rozpůlenou frázi ,,ty jsi limitovaná edice” Protože je to pravda pravdoucí ;)


Poslední inspirace je hóóódně rychlé a jednoduché přáníčko. U tvoření jsem hrozný bordelář a když lepím, tak mám materiál rozházený po celém stole i několik dní, odhrnuju ho, přehazuju a někdy se k sobě dostanou kousky, které se mi v tom chaosu líbí a já si pak říkám, vás už nerozdělím. A tak to bylo i u tohoto přáníčka. K sobě se v mém bordýlku dostaly: malá PL kartička s vyseknutým kruhem, výseky a jedna kytka ve váze. Poskládala jsem je tedy na přáníčkový základ a pak už jen přidala kytce pozadí anatiskla nápis hodně štěstí.


A hodně štěstí přeju i vám, mějte se krásně a těším se zas příště s dalším článkem ;)
Mirka

7 komentářů:

  1. Mirko krásné to máš ❤️ kruhy parádní, ten kit k tomu láká. jinak falešné šiti, to je moje disciplina, stroj mi stavkuje celkem často 🙂

    OdpovědětVymazat
  2. mirka ta stranka je uzasne. fakt dokonala. mna vobec nenapadli tie kruhy a teraz aj lutujem, ked to vidim ake je to krasne :-) a to pranicko tak to je nadhera tiez prevelika ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ta kolečková je teda mega boží 😍😍😍 ty modré kytičky tam 😍♥️

    OdpovědětVymazat
  4. Boží stránka! A to přáníčkooo! 😍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover