úterý 22. prosince 2020

Inspirace z kitu / JANA B.

Vánoce už se kvapem blíží a času není nazbyt. Nebudu vás tu tedy dlouho zdržovat a jdeme rovnou na věc, tedy na dnešní kitovou inspiraci. Francouzské papíry z kitu, to je láska na první pohled i dotyk. Já jsem okouzlená a moc doufám, že nás holky budou takhle rozmazlovat i v novém roce. Celý kit už je bohužel vyprodaný, ale všechny ty krásy z něj, které navrhla Silvie, najdete na eshopu TADY! (Včetně toho úžasného větvičkového vellumu!) 


Já pořád nevěděla, kudy do toho střihnout, až jsem místo Vánoc vytáhla zimní fotky. Tyhle jsou z února 2019, jeden zapomenutý týden. A jak se teď hodil! Fotky jsem nakombinovala s červeným pruhovaným papírem a s papírem s kartičkami. (Fakt Murphyho zákon, že ten nejkrásnější papír je nejkrásnější z obou stran, že ano!) 

Potřebovala jsem do horního levého rohu dostat trochu červené, takže větvička a štítek se mi hodily. Tuhle kartičku nešlo nepoužít.


Z druhé strany je tento krásný papír s hvězdičkami. Bílé sněhové fotky se tak skvěle vyjímají na tmavém podkladě.


A nakonec jeden pokus. Nerada na fotkách obstřihuji lidi, ale tady jsem to riskla a bílé pozadí šlo pryč. Kartičku jsem ještě trochu nařízla a Aninku "posadila" do sněhu. Tučňák je láska!


To bylo rychlý, že! I ta stránka se poskládala dohromady raz dva. Tvořila jsem ji nalepením kartiček na velkou bílou čtvrtku. Mám tento způsob ráda, když mi třeba v albu vyjde velká stránka, na druhou udělám takovouto kartičkovou.

Ale teď už vás pouštím k rodině, pohádkám a něčemu dobrému. Přeji vám kouzelné a hlavně pohodové Vánoce, buďte všichni zdraví a těším se na vás v novém roce 2021! 

2 komentáře:

  1. nádhera Jani ♥ máš to dokonale všetko ♥ zladene do posledneho detailu. super tesim sa na dalsie tvoje PL stranky ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Juu Jani použili jsme stejný papír koukám, ale ty jsi to asi viděla :) Krásné jako vždy!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover