středa 17. března 2021

Stránka ze dvou kartiček s video postupem / MIRKA

 kit Spolu doma 2 / březen 2021

Romantika, něžnost, jemnost. Tak na mě působí březnový kit Spolu doma 2 a taková je i má první stránka z toho kitu. Jinak to nešlo :) Celorůžová stránka to sice není, k tomu se asi nikdy nedopracuju, ale jinak na mé poměry to je romantika až až.



Na scrapnutí jsem si vybrala fotku z výletu, na který jsme se vybrali s manželem jen sami dva, když byli kluci ve škole. Teď mi to přijde jako mega-vzácnost (že jsou děti ve škole a pomalu i to s tím výletem). Takže jsem si ráda zavzpomínala.


Na stránku jsem nejdřív namalovala akvarelkama tři modrošedé skvrny s cákancema a připravila tím rozložení stránky. Pak jsem si vybrala dvě malé kartičky, do kterých jsem si na bigshotu vysekla kruhy..

A taky jsem ze zásob vytáhla perfektní PA šablonky motýlků, vellum a bílou gelovku na tečky.


Kartičky jsem rozložila na stránku, pod jednu dala fotku, druhou jsem nechala na journaling. A zbytek bylo už jen hraní si s výseky a nálepkami z kitu. Kdo chce, může se podívat v kraťoučkém videu, jak stránka vznikala.


Když tak na to koukám, stránka je jednoduchá, jen ten nápad na ní někdy dá docela zabrat. Ale nejdůležitější je začít tvořit a pak už to jde. Jak to máte vy? Už jste si něco střihli z březnového kitu? ;)

VIDEO https://youtu.be/ej6V4TjL-EM

Mirka

2 komentáře:

  1. Super nápad a super video🤟 Ti motýlci krásň stránku zjemní.. a parůžky jsou nej😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, díky moc 😘 No jo, máme teď paruzkove obdobi, jak male deti 😁

      Vymazat

Pin It button on image hover