čtvrtek 30. března 2023

Na přání PIKNIK NA LOUCE / ADÉLA

Určitě už jste se všechny zamilovaly do jarní piknikové kolekce a vytvořily si aspoň jednu stránku do alba. Já mám sice na stole rozpracované minialbum, ale při vyřezávání větviček a malých květin, mě zaujala ta jemnost a struktura kusu papíru, který běžně letí do koše.

úterý 28. března 2023

Ušaté krabičky a priania pre šibačov / IVKA

Ahoj, všetci. Môj prvý príspevok na blogu je tu. Ku podivu to nebude stránka z novej kolekcie ako by možno väčšina z vás čakala (na tú ešte len príde). Keďže nám veľká noc klope na dvere a ja som tento krát prípravu nepodcenila, ukážem vám čo som si pripravila pre malých aj veľkých šibačov.

pondělí 27. března 2023

PIKNIK NA LOUCE a rámeček kam se podíváš / KERSTIN

Dnes pro tebe máme další krásnost z naší aktuální jarní kolekce PIKNIK NA LOUCE. Počasí se trochu pokazilo, takže to na piknik tento týden moc nevypadá. Ale Kerstin ti ukáže, že nemusíš mít fotky z pikniku, zahrádky nebo jiné jarní aktivity a přesto naši novou kolekci krásně využiješ. Proto se nikdy nenech zmást názvem kolekce a směle do lepení!

čtvrtek 23. března 2023

Srolovaný PIKNIK NA LOUCE / MIRKA

Ta opravdická pikniková sezóna je pomalinku na obzoru. A i když zatím piknikujeme pouze na papíře, vůbec to nevadí, protože té krásy, co už tady je a taky bude! Dnes přispěju svou piknikovou troškou i já

středa 22. března 2023

Nové členky DESIGN TEAMU 2023

Někdy ke konci měsíce února se u nás přihodila ojedinělá událost! Poprvé od roku 2017 jsme vyhlásili DT call 2023 a s napětím čekali, kdo se nám přihlásí. Zájemců a projektů bylo spousta - a to dokonce z různých koutů naší planety. To nás velice překvapilo, ale hlavně mile potěšilo. Nebudeme tě dlouho napínat. Je nám jasné, že jsi zvědavá, kdo pro nás a pro tebe bude (kromě našich stálých hvězd) připravovat projekty z Papero amo kolekcí a materiálů. Tady jsou:

úterý 21. března 2023

Do cukrárny rovnou z PIKNIKU NA LOUCE / DENISA

Ahoj všichni. Březen se nám pomalu přesunul do druhé půlky, a to znamená, že už oficiálně můžeme vítat jaro! A jak jinak oslavit příchod jara, než něčím sladkým. Takže se na chvíli z pikniku přesuneme do cukrárny.



pondělí 20. března 2023

PIKNIK NA LOUCE na narozeninovém layoutu / ALENA

Krásné pondělí příznivci papíru. Jaro nám klepe na dveře a ho vyhlížím jako smilování. Snad už konec všem těm nemocem, asi je to u všech stejné. Nový kitjste určitě okoukli a možná už vám leží na stole. Pokud stále váháte, třeba vám moje dnešní inspirace, pomůže rozhodnout se.

čtvrtek 16. března 2023

PIKNIK NA LOUCE a něžně minimalistický layout / ADÉLA

Nová kolekce Piknik na louce je opravdu nádherná a krom skvělých papírů v ní najdete i jemné vyřezávací šablony. Hned mě zaujaly rámečky i papír s velkými puntíky a věděla jsem, že si po dlouhé době udělám velkou stránku.


úterý 14. března 2023

Rozkvetlá stránka a PIKNIK NA LOUCE / MÍŠA

Zdravím všechny papírové nadšence! Dnes jsem tady se svým prvním projektem z kolekce PIKNIK NA LOUCE! Inspirovala jsem se zadáním březnové challenge, které zní vyšívané pozadí. Trochu jsem si to ale usnadnila a není to úplně vyšívání v pravém slova smyslu. Podobnou stránku jsem ale chtěla udělat už dávno. Bavlnky jsem tudíž měla doma, a jelikož barvy celkem ladily s novou kolekcí, tak nebylo co řešit.

pondělí 13. března 2023

PIKNIK NA LOUCE a louka na papíře / DENISA

Ahoj všichni. Tak už jsme pomalu najeli na jarní vlnu, a proto jsem si dnes připravila stránku z nového kitu Piknik na louce, který je na jarní tvoření to pravé ořechové. Pojďme se teda na to kouknout hezky z blízka.


pátek 10. března 2023

POJĎME VEN layout / MIRKA

Vím, že už netrpělivě vyhlížíte inspiraci z nového jarního kitu, ale ještě chvilinku vydržte. Tento týden vybalíme balíčky a hned se vrhneme na jarní tvoření, pak se tady s piknikem na louce roztrhne pytel ;) Dnes si pojďme připomenout ještě loňský jarní kit Pojďme ven, který byl neméně povedený. 

čtvrtek 9. března 2023

MÍŠA a její alba: část 2.

Ahoj holky!! Já vím, že teď máme všichni hlavu plnou nové kolekce Piknik na louce a určitě se těšíte na dávku inspirace právě z této jarní kolekce! Já tu ale pro vás dnes mám ještě pokračování mého únorového článku, kde jsem se rozepsala o svých fotoalbech a scrapbookových začátcích. Kdo článek nezaregistroval, může to dohnat tady.

Asi jste už slyšeli pojem Project life. Všechna moje alba jsou vlastně project life alba – jedná se o plastové kapsy s různým dělením, do kterých se vkládají fotky / kartičky /ozdoby… 


úterý 7. března 2023

Mini o mně pokračování, tip jak na koláž v mobilu / ANNIE

Ahoj, dnes tu pro tebe mám spíš než tvořící inspiraci, tip na aplikaci, která ti pomůže s kolážemi fotek.

Ano ano, články tohoto typu už jsme tu na blogu měli, ale tipy co s fotkama, těch není nikdy dost.

Já zabila při tvoření dvě mouchy jednou ranou. Přidala jsem pár stránek do mého rozdělaného alba a nakolážovala pár fotek, které ti dnes můžu ukázat.

pondělí 6. března 2023

Challenge únor 2023 vyhrává...

 Monika


Gratulujeme Monice, všem ostatním děkujeme za účast a těšíme se na vaše další projekty!

pátek 3. března 2023

Challenge březen 2023: VYŠÍVANÉ POZADÍ

Ahoj všichni, máme tu nový měsíc a s ním i novou challenge. Už máme za sebou dvě zahřívací kola, kde jste předvedly skvělou „scrap formu“, takže si tento měsíc pořádně máknem. Bude to zkouška trpělivosti a možná poteče i krev. Takžeee… budeme VYŠÍVAT POZADÍ!

čtvrtek 2. března 2023

Challenge únor 2023 - hlasování

Zamilovaná challege, jejíž zadání si vzala na starost Mirka je uzavřená a než ti odhalíme zadání challenge na březen podívej se na krásné zamilované projekty, které nám přišly. A opět jich je spousta! Až se pokocháš, tak nezapomeň hlasovat.

středa 1. března 2023

ZIMNÍ AKVAREL je stále v kurzu / MIRKA

Jak využít všechny ty krásné kartičky z krásného akvarelového kitu Zimní akvarel? Kromě kapsových stránek se dají skvěle použít i jako základ na přáníčka anebo do deníčku. Ať už celé, či rozstříhané. Pojďte se podívat.


Pin It button on image hover