čtvrtek 5. srpna 2021

Přáníčka z kitu / JANA S.

Kit Letní večery / srpen 2021


Nu dobrá, už zase rebeluji ... z kartiček velkou stránku a z velkých papírů přání? To je tak, když za a) máte  málo času, za b) potřebujete přání a nevíte jaké barvy, za c) přijde vám kit s duhou, kterou neumíte použít, za d) slintáte nad výtvory dam z DT a říkáte si, že tohle byste nikdy nevymyslely a konečně za e) je v kitu milion výseků a jednobarevných papírů ideálních právě na přání. Jo, a ještě vám v zásilce přistanou na stole kouzelné pastelové základy na přání. A tohle všechno se mi stalo!


Tak pojďme na to. První přání je pro chlapečka. Použila jsem světlounký modrý základ a z kytičkového papíru vystřihla pár kytiček s modrými fleky. Pak jsem přemýšlela, jak z toho udělat přání pro „chlapa“ ... přece jen, i mladý hoch je jen muž a přemíra kytek by asi nebyla úplně košer. Ve své sbírce jsem narazila na zajíčka Doudou od Ateliers de Karine. Určitě ho znáte, je, myslím, z povedené kolekce Hey Baby, která je v e-shopu ještě k dostání a je teda super povedená. Zajíčka jsem vyřízla z hnědého papíru z kitu a „posadila“ mezi kytičky na provázek. Text jsem vytiskla z Wordu a po přidání pár dalších malinkých kytiček jsem si řekla, že stačí. 


Potom jsem chytila do ruky mintový základ. Pěkně ladí ke kitu, tak jsem se rozhodla udělat přání tón v tónu. Lucčiny rozverné párty ozdoby mi připomněly sadu narozeninových razítek. Našla jsem je a vytáhla k nim i kytičkové a lístečkové  šablonky od holek. Na stranu přání jsem naaranžovala kytici a k ní přidala sklenku s přípitkem (= výsek). 


Jak jsem byla rozjetá, embossovací pistole vytažená (protože bílý nápis), tak jsem ještě nad kytky „rozhodila“ zlaté a mintové konfetti – i ty najdete ve zmíněné sadě razítek.


Třetí přání je pro holčičku. Růžový základ. Motýlci (miluji je!) a (duhové) vellum. Něžné Lucčiny výseky a pár vystřižených kvítečků. Věnečky moc často nedělám, ale teď mi to přišlo jako dobrý nápad. 


Pod výseky jsem ještě přidala lístečky – protože mám úchylku pro monochromatická přání, opět jsem embossovala bílou. Razítka jsou sice z podzimní sady, ale řekla bych, že to vůbec nevadí, co myslíte? 


A pak přišla na řadu duha! Pořád ve mně rostla touha dát to. Udělat duhu. Opět jsem prošla svou sbírkou a našla ty správné šablony. Holky mají v e-shopu podobné – mrkněte sem. Nedopadlo to sice úplně barevně, protože jsem nakonec skončila v jedné barvě, ale za to ve fialové! A to se počítá!


K fialovo(-béžové) duze jsem ještě přidala párek balonků, podklad trochu postříkala akvarelovými barvičkami a natiskla nápis z narozeninové sady – je do oblouku – k duze přímo dělaný :) 

Pak už mi jen v pravém dolním rohu něco chybělo ... zachránil to fialově-růžový výsek cupcake-u. Přání pro mladou slečnu hotové. A víte co? Přesto, že je fialové, jsem s ním moc spokojená! 


Poslední přání vzniklo kvůli melounům. Moc jsem je chtěla použít, přišly mi – letní, no. K nim perfektně ladil nápis „letní“ a ještě výsek džbánku s limonádou, chcete-li. Vyskládala jsem si je všechny vedle sebe, přihodila pár lístků z mintového papíru a vellumu a bylo mi jasné, že toto bude slim-line přání. Neboli tenký dlouhán. Bílý podklad jsem ještě trochu oživila pruhem puntíkatého papíru z kitu. Zbytek textu jsem znovu dotvořila razítky – vzniklo tak „letní přání pro tebe“.


Když jsem byla téměř hotová, přišlo mi, že přání ještě něco chce. A tak přišel opět na řadu provázek i průchodky


No a pak mě napadaly další varianty, ale už byl čas rychle fotit a začít psát článek, proto se tady zastavím. Prozatím. Však já se ke kitu ještě vrátím. 

Tady ještě všechna přání pohromadě:


Video

https://youtu.be/_lW4sSR8-4Q

Mějte krásný zbytek týdne a pojďte také do duhy! Kit možná vypadá divoce (nakonec, podle mně tak vypadají na první pohled skoro všechny), ale tvoří se s ním hezky!

Pac a pusu! 

Jana

4 komentáře:

  1. Jani tak to je úplná bomba. Jedno krajšie ako druhé ❤️😍 ty to vieš tak krásne zladiť, neviem sa vynadívať 😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej, Ivik, ty vieš tak potešiť! Ďakujem veľmi! ❤️ Som rada, že sa ti páčia 😘

      Vymazat
  2. Jani, sú úplne mega 😍 Najviac sa mi páči to letné slim, ale aj dúha je perfektná, vôbec nevadí, že je,,len'' fialová ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 😘😘😘 Miri, ďakujem. Mám ho tiež rada. Dúha už putuje k 7-ročnej slečne, tá ju ocení úplne najviac 😉

      Vymazat

Pin It button on image hover