úterý 28. prosince 2021

Vánoční stránka / IVA

 kit Vánoční tajemství / prosinec 2021

Krásné úterý! Ty nejkrásnější svátky v roce utekly jako voda,  ale máme před sebou ještě pár volných dní, které jsou jako stvořené k nalepení právě těch nádherných vánočních fotek. Já jsem si pro dnešní layout vybrala fotku z předvánočního rodinného focení. Těchto společných fotek se mi za rok podaří shromáždit opravdu poskrovnu a většinou to bývají selfíčka z přední kamery telefonu, kdy kvalita není nic moc a nedají se moc použít na větší formáty fotek. 



Fotku jsme si upravila rovnou do kruhu a umístila na A4 tak, jak jsem potřebovala a pak teprve vytiskla, což je výhoda, když si můžete vytisknout fotky doma.



Jako podklad jsem použila bílou strukturovanou čtvrtku, na kterou jsem nalepila fotku a na ní jsme na pěnovku nalepila světle modrý vločkový papír z kitu, do kterého jsme si skalpelem vyřízla kruh. Díky pěnovce papír krásně vystoupl do popředí.



Ještě před nalepením jsem si kruh obšila bílou ITO šňůrkou.



Z aršíků jsem si vyloupala větvičky, které jsem si nalepila ve dvou místech naproti sobě. Nakonec jsme k větvičkám přidala ještě hvězdičky.



Do pravého dolního rohu jsem umístila ještě dva proužky papírů, které jsou kontrastní k tomu světle modrému. Na ně červený štítek, dvě menší větvičky a nápis “Šťastné a veselé", který jsme si upravila a trochu zmenšila, aby se mi na štítek hezky vlezl.



Voilá…stránka je hotová :-D časově nejnáročnější bylo vyšívání. Pak už to šlo raz dva.


Moc bych vám všem chtěla do nového roku popřát jen to NEJLEPŠÍ, hodně zdraví, štěstí, lásku a ať se vám splní vše, po čem toužíte. Tak jako já jsem kdysi toužila být součástí tohohle báječného design teamu a můj sen se před 4 roky stal skutečností. Byly to NÁDHERNÉ roky, díky kterým jsem poznala spoustu báječných žen, některé z vás jen virtuálně a některé i naživo. Jsme moc vděčná. Ale cítím, že potřebuji odstup a mám pocit, že už se moje stránky hodně opakují. Tak jsem poprosila holky o pauzu a svoje místo přenechám někomu novému, komu se, stejně jako mě tenkrát, splní sen.


Moc děkuji za tuhle krásnou příležitost, lepit budu stále a třeba se tady zase jednou potkáme.


Tvoření zdar.

Iva


Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover