pondělí 31. ledna 2022

Scrap Party / LEDEN 2022

Tak to byla jízda! Doslova jste nám vyrazily dech, kolik z vás svoji stránku do půlnoci dokončilo a kolik z vás pak ještě pokračovalo dál. To se nám ta alba letos budou krásně plnit! Sketch nakreslila Mirka a jeden se nestačí divit, kolik různých variant z jednoho sketche může vzniknout. A my jsme rády, že jste se neomezily zimou, ale vznikaly stránky i letní nebo podzimní, že jste tečky zkoušely různými způsoby nebo že jste se nezalekly cákanců. Protože o tom to je, sketch vám pomůže s kompozicí, nápadem, zbytek je už jenom na vás. Ve scrapu totiž víc než kde jinde platí, že když dva (v tomto případě 30) dělají totéž, nikdy to není totéž!


V konečném hlasování se nejvíce hlasů sešlo u Péti Winklerové a ta se tak stala naší historicky první vítězkou Scrap Party! Peti, gratulujeme!


I když, vítězkami jsou vlastně všechny, protože mají další stránku do alba! A ty se teď pokochat, jaké krásy z jednoho sketche vznikly!





Holky, děkujeme za tak úžasnou účast a těšíme se na další Scrap Party v únoru 

- zapiš si do kalendáře 24. 2. 2022!

2 komentáře:

  1. ještě jednou všem děkuji za hlasy, konečně jsem po dlouhé době něco tvořila a tak jsem se nakopla, že jsem na tvořící vlně pokračovala- nahraji do fb skupiny pro inspiraci. Ale ne neuvěřitelné, kolik z nás tvořilo, je to skvělý. Těším se na únor :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je fakt boží, kolik se vás zapojilo!!!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover