pondělí 13. února 2023

ZIMNÍ AKVAREL v minialbu / ALENA

Krásné pondělí všem. Už dlouho jsem si chtěla udělat minialbum z fotek, které jsem fotila v rámci týdne Pieces of us podle Ali Edwards. Pokud nevíte o co, jde vysvětlím. 


Když už jsem měla kit Zimní akvarel na stole, rozhodla jsem ho použít, právě na toto album hned z několika důvodů. Za prvé, i když je zimní, tak je poměrně dost neutrální. Za druhé s kartičkami mám o polovinu méně práce a tudíž bude album rychleji hotové. A za třetí už více méně nedělám kapsové stránky a tak mi ubývají pomalu. 


Základ jsou velké kartičky a fotky v rozměru 7,5x10cm. Desky jsou o chlup větší. Já si je udělala až moc, stačilo by půl až jeden centimetr na každé straně. Jako vazbu jsem zvolila kroužkovou, abych oprášila svůj Cinch a neměla pocit, že jsem si ho koupila zbytečně. 


Fotky jsem lepila na vzorovanou stranu kartičky a na tu bílou jsem si psala trochu textu, který tak trochu dokumentuje moje těhotenství. 


A co je to projekt  Pieces of us? Ali má spoustu projektů podobného ražení. Konkrétně v tomto případě jde o focení každý den podle zadání. Fotí se nohy, ruce, obličej, zavřené oči, ½ obličeje, postava, odraz. Vždy dává datum, kdy se daný projekt fotí.

Já jsem fotila v době těhotenství a tak jsem si k tomu psala poznámky ohledně stavu daných částí v těhotenství. Takový mini těhotenský deník. Nic extra. Všechno jsem zdobila střídmě, ale i tak jsem vzala pár starších výseků na pomoc




POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

4 komentáře:

  1. Mně se tento projekt Pieces of us líbí. Je to dobrý tip jak vylepšit sérii fotek z vánoc, od moře, z hor nebo jiné třeba tehotenske. Díky za inspiraci. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. A jednou za čas si člověk uvědomí, jak se věci mění a tak. Jsem ráda, že se líbí. Alena

      Vymazat

Pin It button on image hover