čtvrtek 25. května 2023

PIKNIK NA LOUCE a dvě stránky do alba / SUSI a KERSTIN

Každá další hotová stránka do alba se počítá a je radost sledovat, jak se takové album plní dalšími krásnými stránkami. Kdo už se ve světě scrapbookingu pohybuje déle ví, že není ostuda ani zakázané slepit si stránku podle někoho jiného. Říká se tomu liftování a hotová stránka je lift. Můžeš se pokusit stránku slepit úplně přesně podle již hotového projektu (což se málokdy podaří) nebo se jím můžeš třeba jenom inspirovat. Má to samozřejmě svá pravidla, ale jsou jednoduchá. Pokud takovou stránku umístíš na sociální sítě, tak se vždy uvádí podle koho byla stránka slepená, případně kým byla inspirovaná. Pokud ji máš pouze ve svém albu, nic takového nutné není. Ale proč to píšu? No protože stránky, které pro nás připravily zahraniční členky design teamu Susi a Kerstin si o takový lift přímo říkají! Pojď se podívat.

Naše kolekce jsou bohaté na materiál, takže z nich vytvoříš velké množství projektů. Ale jak víme, správná scrapžena nic nevyhodí, protože každý kousek a zbytek papíru se prostě hodí. Jak Susi, tak Kerstin přesně takové zbytky z kolekce PIKNIK NA LOUCE využily na svých stránkách.

Susi





POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:






POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:


Tak co ty a liftování? Znáš a liftuješ nebo jsi to nevěděla a zkusíš? Rozhodně se nám pak pochlub na Instagramu s #paperoamo nebo na Facebooku ve skupině Rodina Papero amo. A pokud jsi s námi fakt dlouho, třeba od roku 2017, tak si určitě pamatuješ na tajný lift tehdejšího Design teamu. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover