pondělí 10. června 2024

Wow přáníčko do 15 minut z kolekce POJĎME SLAVIT / MÍŠA

Ahoj holky! Dneska mám pro vás tip na přání, které stihnete za pár minut. K jeho výrobě jsem použila materiály z kolekce POJĎME SLAVIT a i díky tomu je přání taková rychlovka. Jednotlivé kousky z kolekce se velmi snadno kombinují a navíc obsahuje kolekce i spoustu nápisů, které jsou připraveny k okamžitému použití. Proto mi toto přání zabralo maximálně 15 minut. 

Zvenku vypadá přáníčko vcelku obyčejně. Na základ jsem použila už hotový přáníčkový základ a abych si ještě zjednodušila práci, použila jsem jednu z kartiček z kolekce - stačilo trochu seříznout jednu stranu. Nápis a kytičky samozřejmě nesmí chybět!

To pravé kouzlo se však odehraje až když přáníčko otevřete. 


Voilá puget!
Pomocí jednoduchého triku jsem dovnitř schovala 3D puget květin. Malý detail, který potěší. A jak na to?

Uřízněte si vzorovaný papír dle vlastní volby, který je však z každé strany o pár milimetrů menší než základ přáníčka. Nyní budete potřebovat pouze skalpel, rýhovací pomůcku a pravítko s kovovou hranou.

Tip: vystačíte si i s obyčejným pravítkem a místo rýhovací pomůcky můžete použít například tupou hranu příborového nože. 

Vzorovaný papír si narýhujte přesně uprostřed. A nyní vás čeká asi minutka rýsování. Na střed si narýsujte trojúhelník, vrchní stranu skalpelem prořízněte a zbylé dvě narýhujte. Následně takto vzniklý kornout z druhé strany protlačte prstem ven a opatrně podél rýh ohněte. Takto připravený vzorovaný papír vlepte to přáníčkového základu.

A teď přijde ta nejzábavnější část! Zdobení. Do kornoutku si naaranžujte kytičky tak, jak se vám to bude líbit. Já jsem opět zvolila krásné kousky z kolekce POJĎME SLAVIT. Ty barvy totiž miluju! Nezapomeňte, že musíte kytičky aranžovat tak, aby šlo přáníčko bez problému zavírat a otvírat. 


A máte hotovo! Těším se moc na vaše variace na toto přáníčko. Nezapomeňte se s námi podělit na IG pod #paperoamo anebo na FB ve skupině Rodina Papero amo. Přeji krásný den a budu se těšit zase někdy příště!


Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover