čtvrtek 29. srpna 2024

BACK TO SCHOOL TVOŘENÍ Z PAPÍRU

Chystáš se po prázdninách zpátky do školy? Máš doma natěšeného prvňáka nebo ne až tak natěšeného deváťáka? V každém případě začátek školního roku je za rohem! A to znamená koupit sešity, ostrouhat tužky a doplnit scrap zásoby, ať můžeš ten velký den zdokumentovat. Dnes tu pro tebe máme pár tipů na kousky, které ti rozhodně nesmí v šuplíku chybět. 

SAMOLEPKY PRVNÍ ŠKOLNÍ DEN

Tyhle české samolepky z kolekce Škola ti pomůžou najít ta správná slova, ať už tvá ratolest míří do školy nebo teprve do školky. Do alba nebo diáře jsou jako dělané.

ČESKÉ KARTIČKY ZPÁTKY DO ŠKOLY

Pokud ještě nejsi ready na typicky podzimní paletu barev, zkus to s veselými kartičkami Zpátky do školy. Použít je můžeš na Project Life nebo do klasického fotoalba. 



SAMOLEPKY HARRY POTTER

Pro ty, kteří by do školy nejraději cestovali Bradavickým expresem z nástupiště 9 ¾ tady máme stylové samolepky, papíry a washi pásky z kouzelného světa Harryho Pottera. Nechej se taky očarovat! 


KOLEKCE ŠKOLA VOLÁ

Absolutní evergreen je scrapbooková kolekce Škola volá, která tě navíc krásně naladí na podzimní tvoření.  Ideální na fotoalba, handmade přáníčka a jiné papírové projekty. 


POLYMEROVÁ RAZÍTKA

S organizací (školního) roku ti můžou pomoct také razítka. Například s touhle sadou Storyline Chapters budeš mít v plánech vždy pořádek

VESELÉ EPOXY OZDOBY

Na drobné ozdoby se vždycky najde místo. O to víc, když jsou takhle rozkošné! 

No a v neposlední řadě si nezapomeň vybavit penál!  Fixy a zvýrazňovače ti pomůžou udělat pořádek v diáři nebo zaznamenat poznámky z přednášek. 

A jako inspiraci na tvoření ti přidáváme pár projektů, které nás v minulých letech chytly za srdce. 

Janina stránka podle sketche

Poprvé do školy s Adél 

Stránka pro prvňáčka podle Annie

Hvězdný Harry Potter ve fotoalbu Jany S.

Dárkové krabičky po malé kouzelníky

Pojď taky tvořit s námi!

❤ 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover