úterý 31. května 2016

CHALLENGE 6/2016


Obalová tvorba
Lucia

Milé dievčence, dnes mám pre vás nové zadanie challenge, myslím, že je to moje úplne prvé, tak som zvedavá, čo z toho bude :- ) Najprv som mala na mysli niečo iné, no nakoniec z toho vznikla táto stránka:


ZADÁNÍ

Vytvořte scrapbookovou stránku, přáníčko, PL stránku, visačku, nebo jiný papírový projekt
  • Podmínka: Pri tvorení použite niečo z BALENIA scrapbookových vecí, aspoň 1 vec, niečo, čo na tvorenie NIE JE určené.
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 27. 6. 2016 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Připojte i detailní fotografii, na které bude patrné, jaký obal jste použily.
  • Fotky budou vystaveny 28. 6. a vítěze vyhlásíme 30. 6. 2016.

VÝHRA
Poukaz na nákup na www.paperoamo.cz v hodnotě 250 Kč

Ja som ich na ukážku použila hneď viac – vo vrstvení sú dve kartónové „pozadia“ z balenia od Maggie Holmes (mentolové zelené) a jedno prúžkované myslím že od Teresy Collins. Väčšina z tých balení od enameliek a nálepok je krásna a je škoda ich vyhodiť, tak môžeme trochu recyklovať :- )



Na stránke som na hornej a dolnej časti použila aj pásiky z papierov, ktoré sú tam len pre info a zvyčajne sa odstrihnú a vyhodia... tak ak použijete tie, aj to sa ráta. Aj čokoľvek iné z balenia, čo vám napadne. Musí to však byť na stránke viditeľné.


Dievčatá, ani neviete, aká som zvedavá, čo vymyslíte!!!

1 komentář:

  1. Super zadání a máš to krásně zpracované. Verča S.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover