pátek 20. července 2018

MY LIFE KIT projekty - ALENA

Další ukázka použití My life a Extra kitu je tady. Musím se smát, jak máme s holkami v DT hrozně podobný vkus, protože když jsem viděla ukázku od Ivy, přišlo mi vtipné, že použila naprosto stejné šablony jako já. Fakt jsme se nedomluvily a fakt jsem nevěděla, že je použila. Kdybych měla vytištěno víc fotek, tak zkusím rychle slepit něco jinčího, ale bohužel to jsem neměla, a tak dneska dost podobně, ale přece jen trošku jinak.
 
Hrozně jsem se těšila, až použiji tu kartičku s mýdlovou jednorožčí pěnou, ale ta bude muset počkat na správný okamžik, stejně jako „kokina“ (epoxy kolečka). Fotky se mi sešly tak různorodé, že to snad víc ani nejde. Červená, zelená, růžová, trošku hnědé a modré. To chceš, když kit je převážně tyrkysovo-růžový. Natřikrát jsem přebírala kartičky a pak byla zklamaná, že ta khaki zelená je jen na dvou malých kartičkách. No díky za ty pruhované kartičky. Uřezala jsem si z nich pruhy oné zelené a pak i té růžové, kterou jsem použila, a bylo po problému. Vše zachránily dvě bílé kartičky. I když se použití bílé bráním, protože na to tady máme jiné experty, že holky? Tak jsem tentokrát zase musela. Ono to tu stránku trošku odlehčilo
 



No a pak už to šlo ráz naráz. Jen jsem se trošku zasekla u ozdob. Kupodivu mi sedly perfektně fráze a štítky, ale citronky a nanuky musí taky počkat (ne na dlouho, koupila jsem si tričko s citrony, proč asi, že). Tudíž zbyly jen vlaštovky, ke kterým jsem vytáhla onu zmiňovanou šablonu stejně jako Ivča. Trklo mě to u fotky s kaktusovým zátiším a ta monstera k tomu prostě sedí.
 


Doufám, že jsem tě dneska svým příspěvkem nenudila a moc se těším na tvoje ukázky ve fb skupince.

2 komentáře:

  1. Alenkine stránky nikdy nenudia 😊 sú krásne farebné a veselé a všetko to vždy neuveritelne ladí, je to umenie 👍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover