úterý 17. ledna 2017

ORGANIZACE PRACOVNY

5-minute craft
ALENA

Aneb jak jsem se rozhodla hodit PL stránky, přáníčka a informační tabulku na zeď. Nevím, jak to máte vy, ale já nalepím stránku, ukážu ji příteli, vyfotím a hodím do alba. Asi to tak má být. V albu pak čeká na prohlédnutí, ale mě to trošku mrzí. A proto jsem se rozhodla, že každou stránku vystavím do té doby, než nalepím další. Během návštěvy Tigeru jsem objevila super velké černé dřevěné kolíčky. Nejdřív jsem koupila jen jeden z hecu, ale při další návštěvě Prahy jsem musela dojít pro další tři a rovnou s sebou vzala i podložku pro psaní (fakt netuším, jestli to má nějaký spešl název, ráda se přiučím). 

A co z toho vzniklo, se můžete podívat na fotkách (omlouvám se za kvalitu, ale práce mi nedovolí fotit něco přes týden a o víkendu jsem ony kolíčky ještě neměla). Všechno je na zdi přilepené oboustrannou lepící páskou a zatím drží. Obětovala jsem na to volnou stěnu v kuchyni, tak doufám, že mě přítel nevyhodí, až se vrátí ze služebky. 
 


 

4 komentáře:

  1. Alčo, prima "nástěnka"! :-) Taky mě mrzí, že všechno hned šoupnu do alba, aby bylo místo na lepení dalšího ... A ještě jedno - ta podzimní stránka je bezvadná! Se musíš pochlubit podrobněji! Líbí se mi ta zelená ... a opravdu vidím rozřezanou čtvrtku? ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prave, nikdy si ty stranky neuziji..neboj, musim vsechny dofotit a nahazu je do alba na fb. Joo je to rozzezana ctvrtka, neni to tak caste, ale par uz jsem jich rozrezala, jen ted padla na jednu stranku..:-)

      Vymazat
  2. Ahoj, oboustranka pak jde blbě dolů, ale vypadá to fakt dobře! skvělý nápad :) ;) musím pořídit do kuchyně na papíry ;)

    Safienka
    www.safienka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tynko, dekuji za info, ale ja to budu sundavat, az se budu stehovat a vzhledem k tomu, ze bydlim v podnajmu, je mi to fuk, ja si taky musela cely byt vystukovat a vymalovat..:-D

      Vymazat

Pin It button on image hover