úterý 4. dubna 2017

PRODUKT PAPERO AMO

Veli-koko-noční přání a razítka PA
ALENA 

Už jste zaregistrovali nová jarní PA razítka? Myslím, že se tu jen mihla a jinak ticho po pěšině. Já jsem hned, jak jsem je viděla, měla v hlavě plán na velikonoční přání. Jako každý rok obesílám rodinu s přáním krásných Velikonoc. Mám ty svátky svým způsobem ráda, pokud teda nepočítám ono vyšupání od strýce (jak se u babi s dědou ve Frýdku říká) větvičkou z jalovce a nejlépe ještě pod studenou sprchou nebo od dědi čaganem. Uff, to zas budou svátky, letos tam opět jedeme. Ale líbí se mi, jak je všechno barevné, čerstvé… prostě jarní.

Jako obvykle, když si něco usmyslím, neřeším důsledky. Tak to bylo i u těchto přání. Vajíčka. Typicky velikonoční tvar. To bude pohoda, vyřežu si je skalpelem a bude to. Jak já se proklínala a prst bolí ještě teď. Toto nemusí číst ty, co mají big shot a šablonu vajíčka nebo alespoň oválu.  

Všeho všudy jsem moc věcí nepotřebovala. 
 
Vajíčko jsem si nejdřív nakreslila na základy přání a barevné papíry. A začala skalpelem vyřezávat. Povím vám, takových devět přání zabere spoustu času. Vše máme vyřezáno a já si usmyslela, že vajíčko, které bude uvnitř přání, podlepím 3D čtverečky. Tudíž musí být menší, než je okénko. Vše jsem si obtáhla od oka půl cm dál a začala opět řezat. 
 
Tímto zvětšením/zmenšením jsem docílila, že mi základ přání kouká mezi barevným papírem a vajíčko se vleze do okýnka. Pak už jen přišla na řadu ta lehčí část, nová razítka Kousek jara pro Tebe a krásné Velikonoce a vše slepit dohromady. Střídala jsem barvy mezi sebou a jako tečku jsem použila sádrové zajíčky nebo ovečky, které jsem koupila u nás v jednom obchůdku s dekorací. Dílo se podařilo, i když o dokonalém vajíčku se nedá mluvit. Snad mi obdarovaní odpustí a ocení ruční práci. 
 







5 komentářů:

  1. mas to krasne ♥ ja si na tu velku noc nejako neviem najst cas :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Vali ja zase odlozila spoustu jinych veci..😂😂 to si nevyberes..

      Vymazat
  2. Tohle obdivuji§ jednak to, že se ti chce dělat s vyřezáváním a pak také to, že posíláš velikonoční přání. Já Ty Velikonoce dost šidím ... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, to vis, my nebigshotaci si musime poradit. Neboj mam jich jen devet..mozna nejaky dodelam..ale nevim..nestiham.

      Vymazat
  3. Alenko v jednoduchosti je krása a tvoje výtvory jsou důkazem!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover