neděle 9. července 2017

PAGE KIT projekty

Červencový Page kit je tak letní, že víc letní už asi ani nemůže být! A co z něho vytvořila naše děvčata? A co vytvoříte vy? Nezpomeňte, že můžete své projekty nahrávat do facebookové skupiny!

ALONA





LEA

Když jsem viděla červencový PAGE kit, tak mi hned bylo jasné, že čtvrtku se sluncem prostě musím použít! Týden před tím jsem totiž na doporučení Lucky Š. (návod ve Fotostudio článku ZDE) běhala se zrcadlovkou kolem chaty v době tzv. zlaté hodinky. A tato čtvrtka mi právě tuto hodinku připomněla.





JANA V.

Tenhle kit je prostě zosobněné léto! Radost pro všechny užívače tohoto období. Jen škoda, že já zrovna z léta mám vždy nejméně fotek a už vůbec ne se zmrzlinou či melounem. Schovám si proto patřičné ozdoby až dítko odroste. Kit se mi jinak ale líbil, hlavně velké nápisy a množství fáborků a balonků. Na tuto stránku jsem využila spíše modrou, ale v hlavě už střádám plány na oranžovou stránku! Již brzy...




JANA S.

Červencový kit je ... melounovo-zmrzlinovo-slaďoučký! Pro mně dokonalý na stránky s dětmi - dnes jen jedna, zbytek si nechávám na další letní týdny. ;) 


 

3 komentáře:

Pin It button on image hover