úterý 11. července 2017

PRODUKT PAPERO AMO

PL baby album
VALIKA

Prajem vám všetkým krásny deň,
áno, čítate dobre. V dnešnej rubrike som si pre vás pripravila PL Baby album a nejedná sa len o 1 produkt, ale o množstvo PA produktov a kolekcií. 
 
Predtým než sa pustím do prezentácie môjho finálneho výtvoru, tak musím dať krátky úvod do problematiky. Týmto článkom by som chcela podporiť všetkých, ktorí sa zatiaľ do PL nepustili alebo sa boja či to zvládnu. Mám pre vás jednoznačné odporúčanie: zvládnete a ešte si to aj užijete :-) 
 
Chcela som urobiť radosť mojej sesternici a urobiť im album ich krásneho Matějka. Po dlhej dobe máme v rodine baby a sme z neho unesení, lebo je úžasný. Janka má rada mentolovú farbu, majáky a Batmana. Voľba kartičiek a produktov bola jednoznačná - SUPERHRDINOVÉ. Páčila sa mi však aj jemná kolekcia JE TO CHLAPEČEK. Dlho som premýšľala nad tým či kúpiť hotové album 6 x 8 alebo si vytvoriť vlastné. Bála som sa, že to nebudem vedieť zaplniť a preto som sa rozhodla pre vlastnú tvorbu. Avšak budúci rok možno skúsim to predpripravené. Bolo by to rýchlejšie a menej komplikované, možno aj krajšie- predsa len je to krásne koženkové album.
Veľmi mi pomohla aj legendárna kolekcia PRVNÍ ROK, ktorú vydali keď som album dokončovala. Ozdobiť vnútorné dosky som mala problém. Pritom som si uvedomila, že som ich nemusela ozdobovať vôbec :) 
 
Falošný 3D efekt som dosiahla vrstvením 3x4 kartičiek na 4x6 kartičke.
 
Veľké kartičky som použila aj ako zaujímavé predely medzi stránkami albumu.
 
Ozdobená je vždy predná aj zadná strana.
 

 
Aj keď sú kolekcie rozdielne, v albume medzi sebou nebojujú ... naopak, krásne sa dopĺňajú.
 
Najlepšie je, keď sa spoja všetky detaily sveta. Vtedy zistíte, že Matějko má na väčšine fotiek Batmana :) Kartičky s voľnou plochou som dopĺňala nálepkami a výsekmi.
 
Transparentné / vellumové stránky v albumoch milujem. Taktiež sa mi mimoriadne hodili aj razítka PRINCEZNY A SUPERHDINOVÉ
 
 
Detaily na vellume som prepojila s fotkami na druhej strane.
 
Ako vidíte tu som dokonca spojila obe kolekcie. Neviem ako tvoríte vy, ale ja buď začínam fotkami (následne hľadám doplnky) alebo kartičkami. Keďže PL veľmi nerobím, tak som začala s rozmiestnením kartičiek v celom albume a následne som hľadala fotky. 
 
Všetky krásne drevené výseky zásadne vždy lepím na obal, nie na kartičku.
 
Táto dvojstránka je moja najobľúbenejšia
 
Jedným z dôvodov je shaker pocket, to je jasné. Hviezdičky sú podľa mňa neutrálne a môžu byť aj v chlapčenskom albume.
 
Druhým dôvodom je táto vtipná tvárička :) 
 
Matějkovi sa vellumové stránky veľmi páčili tak som sa tešila. Páči sa mi možnosť, že si Janka môže do albumu vďaka kartičkám dopísať rôzne detaily a maličkosti a spraviť ho tak ešte výnimočnejším. 
 

Na fotky som nalepila aj nálepky. Tenké prúžky sa hodia takmer na každú fotku.
 
 
Veľmi mi pomohli aj drevené a papierové výseky z kolekcie První rok, ale to ste si asi už všimli, však? Uvidíte ich asi na každej stránke.
 
Keď tvoríte personalizovaný album, tak medzi superhrdinov a plínky prepašujete aj maják :) 
 
Ozdoby som nielen lepila, ale aj spinkovala.
 
Najlepšiu hlášku som si nechala na záver.
 
Obálka je taktiež skoro vždy súčasťou mojich albumov. Skryjete v nej všetko čo sa nezmestilo alebo doplníte ďalšie foto. Viem, že Janka rada fotí na Instax. 
 
Taktiež sa chcem poďakovať Janke a Milimu, že som mohla použiť Matějkove fotky. No nie je roztomilý? Náš kráľ Matěj.
 
Zadná strana je minimalistická.
 
Obal je hladkací, vytvorený z látky. 
 
Viaže sa na mašličku. Možno to nie je nutné, ale ja ich rada pridávam. 
 
Najväčší problém som mala s prednou stranou, ale dopadlo to dobre. Konečne som využila aj písmenka z kolekcie LÉTO.
 
Ako vidíte nejedná sa len o produkt, ale skoro všetky produkty PA, lebo som využila aj nejaké nálepky a výrezy z kolekcie ŽIVOT JE KRÁSNY.

Tvorí sa ľahko, keď spolu všetko krásne ladí však? Verím, že som vás inšpirovala a že sa vám album páči.

8 komentářů:

  1. Bomba, Vali! Tie ozdobené vellumové predely sú dokonalé. Vlastne všetky dezaily ... sa isto prídem pozrieť ešte pár ráz! ❤💜💛

    OdpovědětVymazat
  2. Valika tak to je opravdu povedené album a myslím, že muselo udělat velikou radost.
    Jak píše Janka taky se mi moc líbí ty vellumové rozdělovníky a taky samostatně vložené kartičky a obálka. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mila veronika dakujem za komentar ♥ tesim sa, ze sa vam album pacil. tie predelove stranky su naozaj srandovne... aspon som sa o to snazila :)

      Vymazat
  3. Nádherné album. Já mám nachystané čtvrtky a už i nařezány na dvě alba (pro tchána a pro mamku), abych jim udělala album, aby měli nějaké fotky vnučky. Ale nějak jsem se k tomu ještě nedostala. Tak snad to stihnu, alespoň letos do Vánoc (jsou nachystány od těch loňských :-D).
    Marie K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dakujem ♥ mila marie to poznam. chcela som to stihnut ako narodeninovy darcek v oktobri a dostal to v aprili :D stastie je, ze oni to nevedia ;) potom sa s nami na fb podelte o finalny vysledok. budem sa tesit

      Vymazat
  4. Vali děkuji za inspiraci! Pustila jsem se do alba pro Áňu, tak inspirace bude potřeba. Mooooc hezké! A kdybys neměla co dělat, tak ti fotky a album pošlu k dotvoření :)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D moja diky. tak to by bola sranda :D ale tak nadherne dieta s tak super rodicmi, to sa robi samo ♥

      Vymazat

Pin It button on image hover