čtvrtek 6. července 2017

PROJECT LIFE DAY

Šumavské mini
JANA B.

Dneska to bude dlouhý. I když jde o instagramové album a já se do něj s naší kratší šumavskou dovolenou vešla, vy budete mít co prohlížet. Tak třeba se vám to bude ve sváteční volný den hodit.

Pár ukázek už jste mohli vidět v jedné My life kit inspiraci - tady. Album jsem dokončila, s nadsázkou, během jednoho dne (během báječného víkendu se scrap kamarádkami). Díky sjednocenému kitu - My life kit - koupíte ZDE a mnoha jeho doplňkům to šlo samo a nebylo nad čím moc přemýšlet. Kit jsem ještě doplnila několika papíry z jednoho cestovatelského Creative kitu a doplňky z cestovatelské kolekce od Lucky Šindelkové - výseky a samolepky. 


Tak jdeme na to? Album jsem chtěla udělat hodně interaktivní. Znáte to, tohle vytáhnout, rozvázat, odklopit apod. V klasickém Project Life na takové hračičky prostor ani čas není. Tady sekvence tří fotek, jedna odklápěcí.



Vellum a velký nápis. Černá abeceda je od Pinkfresh Studio, používám ji teď skoro všude a neubývá! Dýhová písmenka jsou z dílny Papero amo, jsou samolepící (zázrak), ale proč už se nevyrábí? To netuším ...


Tak jsme došli ... miluju tyhle samolepící hlášky.


Klasických insta kapes (tady) jsem v albu použila všehovšudy dvě. Nějak toužím mít album víc hmatací.  


I cesta je cíl ... a vyrobená visačka. Ty vždycky nezapomenu doplnit šňůrkou, bez ní by to nebylo úplné.



Kapsička na fotky a vstupenky.


Jo, tak tohle byla zrada, která nakonec vyšla moc dobře. Nějak jsem v tom lepícím ajfru nalepila fotky na kartičku z obou stran. Jenže jsem chtěla lepit na dvě kartičky a mezi ně přidat fólii na zavěšení do alba. To dělám docela často, fólie víc vydrží než papír a hlavně, neděruji fotky. Tady nebyl na dírky prostor, takže jsem se rozhodla, že to nalepím přímo na fólii. A aby nebylo vidět lepidlo, tak jsem nakonec zvolila šití. Řeknu vám, že to nevypadá špatně a jsem za tenhle nový prvek ráda. 


Fólie z druhé strany. Na fotky se vlastně kouká skrz, ale díky průhlednosti fólie to vůbec nevadí.


Ve zmíněném cestovatelském Creative kit (tuším od Crate Paper) byl i tenhle úžasný dřevěný rámeček. Tak ten jsem v albu taky musela mít. Pokud nevlastníte kleště, tak si kartičky proděrujte ještě před nalepením do rámečku. 


Rámeček z druhé strany polepený kartičkou.



V albu jsem použila i jednu dělenou kapsu.


Opět ušitá kapsička na vstupenky.



Průhledná fólie se zlatými šipkami jako památka na kurz s Teresou Collins. V bílé abecedě mi chybělo D, takže jsem to doplnila písmeny zlatými.


Zasouvací kartička s journalingem.


Obálka na fotky a vstupenky.




Vellum s nápisem. Všimněte si, že jsem kolem dírek nalepila tzv. reinforcement circles, prostě kolečka, která papír zpevní proti potrhání. Vellum je materiál citlivější a u jednoho alba už mám pár míst poškozených. Tak jsem si to tentokrát pojistila. A dneska jsem si na instagramu všimla, že We R Memory Keepers uvádějí na trh raznici právě na výrobu těchto koleček. Zázrak! Takže hned za tepla jsem o tom Aničku informovala, snad je pak pro nás sežene.



Další visačka.



Ráda připevňuji vstupenky "jen tak", za jednu dírku.


Na poslední stránce jsem si trochu pohrála a vyrobila si rozkládací harmoniku. Celé je to svázané provázkem.


Po rozložení ... jedna strana.


Druhá strana.


A to je konec, vážení.  


Přeji vám krásný sváteční den a jdu se pustit do alba maltského. Tuším, že u toho se zapotím víc.

14 komentářů:

  1. Jani aaaach to je kraaasa. Nechám sa určite inspirovat tiež ma čakajú fotky z Južných Ciech cca 1200 len sa Nimi prebojovat a mozem lepit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. to je ták krásné! hned bych někam jela, abych si taky mohla udělat takové album!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné album, moc se mi líbí, jedno insta mám též doma a doufám, že se k němu v dohledné době dostanu :-) Katka K.

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee, Jani, na to se proste tak krasne kouka. Je to bez chybicky genialni!

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, děkuji moc za krásné komentáře. Z alba mám radost, nejlepší je prostě tvořit z jednoho kitu nebo kolekce, to pak jde ráz naráz. :) a člověk vlastně ani nemá co zkazit :).

    OdpovědětVymazat
  6. Ten kit je prostě TVŮJ! Nikdo povolanější by ho tak dokonale nepoužil! Vypadá to luxusně!

    OdpovědětVymazat
  7. moc krásné :) Jedeme letos na Šumavu, že bych se inspirovala??? Můžu mít jeden dotaz- moc se mi líbí šité kapsy na vstupenky atd. Je to fakt tak jednoduché jak to vypadá? Dvě kartičky na sobě (jedna ustřižená)a na stroji přišité? Nic víc? Moc děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc, Peti! Jee, Sumavu od nas moc pozdravujte a uzijte si dovolenou! Presne jak rikas, akorat ja nemam stroj, tak siji rucne .. jinak nic vic:) at se podari!

      Vymazat
  8. Do you need free Google+ Circles?
    Did you know you can get these ON AUTOPILOT & TOTALLY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover