pátek 16. března 2018

MY LIFE KIT projekty - ALENA

Po tolika krásné inspiraci z Page kitu jsem tu se svojí inspirací z jarního My life kitu. Tentokrát jedeme na žluto-červené vlně. Krásná změna a pro jaro jako dělaná. Navíc je tu opět nálož ozdob v podobě Extra kitu. Omlouvám se, ale já vždycky všechno nahážu na hromadu a lepím dohromady. Nemám tak představu, co z kterého kitu je. 
 
 
Musím se k něčemu přiznat. Až dosud jsem vždy daný kit použila poprvé až v daném měsíci. Rozuměj tak, že kit březen/duben se v albu poprvé objevil až v týdnu, kdy byl březen. Dřív ne. No a letos s tímto kitem jsem tuto “tradici” porušila. Nevím, co to způsobilo, jestli ten ptáček za oknem nebo ta nebelvírská šála, každopádně od teď už je to jedno. Chápu, že málo kdo tento mini zlom v mém tvoření pochopí, ale já to beru jako zlomení nějaké tvořící části sebe sama. 
 
 
Ale zpět ke kitům. Tu nálož ozdob si fakt užiješ. Samolepky, kytičky, lístečky, ptáčci, srdíčka, epoxy, dřevené a kartonové výseky. No a v neposlední řadě parádní abeceda! Skvělý font a ta barevná kombinace. Dokonalost.
 
 
Sice jsem tentokrát nalepila týden jen na jednu stránku, ale mám v ní dvě odklápěcí kapsičky. Původně jsem i chtěla text napsat na stroji, ale lenost zvítězila. 
 
 
Už jsi stíhala něco nalepit? Nezapomeň nám to ukázat na fb ve skupince. Moc se těšíme.

5 komentářů:

  1. Ali mas to krásne farebné a zladené 👍 moc se mi libi stránka. Uz sa tesim ked aj ja nieco vymyslim a pouzijem 😉

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní inspirace barevného jara😉S kitu jsem také nadšená a přesně Ali jak ty, vše smíchám dohromady a pak se musím orientovat podle fotky na PA. Už i já jsem začala řádit jen se rozhoduji zda ptáčky či zajíčky či kytičky.Nechávám to na stole "uležet"

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná stránka. Z tohoto kitu to jde samo, je tak nádherný 😊❤

    OdpovědětVymazat
  4. Ali smekám, fakt peckovní stránky!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover