pátek 30. března 2018

MY LIFE KIT projekty - JANA B.

Tak i já jsem si musela něco z aktuálního jarního My life kitu vyrobit. Už pro zachování duševního zdraví (když už se to jaro tak loudá, aspoň na mém stole mu budiž přáno). I když, nutno říci, že jsem z toho měla hlavu trochu jako pátrací balón .. skluz jak dlouhá míle a co týden, to nějaká zimní fotka!! Kdeže já ty krásné barvy uplatním? Ale kde je vůle, tam je scrapcesta a já tentokrát našla hned TŘI!


Začneme klasikou. Kapsovou Project life stránkou. Ta je z jedenáctého, tedy relativně aktuálního týdne, který by už mohl býti jarní. To jsem si říkala. Jenže to by nesmělo v sobotu ráno sněžit a naše děti radostně juchat a stavět sněhuláka. Povedl se jim, takže do alba samozřejmě musí. Byla to výzva. Propašovat na rádoby jarní stránku tu sněhulákovou fotku. Ještěže jsou ty Lucčiny kartičky tak moc šikovné.


Z kitu jsem vyzobala ty umírněnější kartičky (jaké to překvapení!). Jak vidíte, kombinuji velké s malými se stejnými motivy, krásně to stránku propojí. Štítky, těch bych mohla mít vagón. Taky jsem se poprvé odvážila napsat některé věci rukou jako naše holky krasopísařky. Řeknu vám, že jsem při tom nedýchala a modlila se, ať to nemusím pak celé přelepovat.


Ty úžasné ťuťu ňuňu epoxy ozdoby jsem "objevila" až při uklízení stolu. Jak jsem je mohla minout? Šup lup, už byly na stránce.


Tady třeba vidíte, že i malý odstřižek štítku se někde uplatní.


Úsměv, prosím, vyletí ptáček!


Mým druhým počinem byl diář

Myšlenková vsuvka: taky si pořád syslíte ozdoby, samolepky, papíry jen na TU speciální stránku? Já jo ... vždycky si říkám, že to musím pošetřit, až budu tvořit něco většího, důležitějšího, prostě něco echt. Jenže s tímhle přístupem se mi to všechno akorát hromadí a kde nic, tu nic. Takže jsem se rozhodla, že to začnu používat TEĎ HNED! A pokud něco dojde a já to fakt budu potřebovat (jakože nebudu, protože novinky, že jo), tak mohu dokoupit.

S tímto rozhodnutím vznikla tahle diářová dvoustrana. Vzala jsem kytičkové samolepky, srdíčka a pěkně si to plánování ozdobila.

 
I na sponku došlo.


Posledním projektem je miminkovský deníček. První jarní den a zároveň tříměsíčniny si kytkový barevný layout zasloužily. No a ta abeceda! Ta se fakt povedla!


Teda, to byl elaborát. Přisuzuji to těžké absenci komunikace na mateřské. Díky, jestli jste dočetli až sem a těším se na vaše barevné projekty a na to pořádné jaro!!

9 komentářů:

  1. Kouzelné stránky, Jani! Jako vždy ;) Máš pravdu, také jsem přestala syslit, když se něco hodí, šup to tam ... ať je to jakýkoliv projekt. A když mám dodělány projekty na blog a něco chtějí děti (Ríša), sice trochu méně lehce, ale také pouštím chlup, páč na to tyhle nádhery jsou - na tvoření a pro radost! Až na epoxy ozdůbky, těch se nějak nemohu nabažit ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi o level dal, Jani, mne je zatim tech nejnovejsich veci pro deti lito, ale ty starsi jim s klidem prenecham, to jo :)

      Vymazat
    2. Neřekla jsem, že nutně dostává to nejnovější ... ale když má opravdu chuť tvořit, nemám to srdce mu v tom bránit 😉

      Vymazat
  2. jeeej to je krasa ♥ jeden projekt krajsi ako druhy ♥ velmi sa mi pacia tie diarove ozdoby. to je fakt krasa inspirujuca :-****

    OdpovědětVymazat
  3. Janinko, to ke krasa! ❤️ Tolik neznosti najednou. A ten den sv. Patrika je funny. To se mi libi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alco, diky!!!! No jo, nase deti se rady stroji, vcetne tatinka :) a guiness byl taky, samo :)

      Vymazat

Pin It button on image hover