úterý 27. března 2018

PAGE KIT projekty - JANA V.

Kity, jejichž základem je kolekce od Paige Evans jsou zárukou toho, že na vás čekají ty nejsvěžejší syté barvičky a že papíry nabídnou možnost, jak se kreativně vyblbnout. A krásné doplňky Silvie tomu opět nasadily korunku (březnový Page kit koupíte ZDE). Ale na mě buď padla jarní únava nebo nevím co, ale tentokrát jsem se nějak trápila jako už dlouho ne :-( Měla jsem s různými papíry různé plány, hodně jich nastříhala, ale výsledek není moc podle mých představ. Ale tak nemusím pokaždé na stránku nacpat půlku kitu, že? :-D Takže dnes jednoduchost sama. Ukázky krásné práce s kitem jste viděli už od Janči a Annie.
 
Základem první stránky je patchwork z fotek. Ty jsou pro autentičnost prošité cik-cakem na stroji. 
 
Fotky zaplňují většinu stránky, takže zdobení opravdu jen skromné.
 
Na dvou místech jsou průchodky, kterými prochází provázek.
 
Druhá stránka je opravdu holátko :-D Dala jsem si osobní výzvu použít tu nejbarevnější čtvrtku a o moc víc už se prostě nevešlo.
 
Jediné zdobení jsou bubliny dozdobené o průhledné samolepky, které do nich krásně padnou.
 
Tak a teď už se opět těším, co z kitu uvidím od vás. Tentokrát víc než jindy, protože já byla opravdu nějak zaseklá :-D A já zakládám hromádku kytiček a papírových letadélek na jindy, až mě inspirace opět nakopne...

3 komentáře:

  1. jani to je dokonalost ♥ krasne prekrasne ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Jani jůůů super, krásné stránky a hlavně se mi líbí ty průchodky, to mi musíš udělat nějaký tutorial, jak na to. Nikdy se mi to tak pěkně nepodařilo...asi nemám ty správné kleštičky

    OdpovědětVymazat
  3. Miluji tvé stránky, i ty nejjednodušší! :) samolepky na bublinách jsou dokonalé! No a o provázku ani nemluvím, jsi jedna z těch, které mně výrazně inspirují!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover