úterý 13. března 2018

PAGE KIT projekty - SILVIE

Březnový PAGE kit už opravdu přivolává jaro. A ten kytičkovaný papír? Ten křičí rozstříhej mě a udělej ze mě zahradu!

Tyto pestré, vzorované papíry od Paige jsou sice krásné, ale jako základ pro layout se moc použít nedají. Což neplatí třeba pro přání, tam stačí dovnitř pak vlepit bílý papír na text.
 
Layout je opět thajský. Jak jinak. Je to úplně jednoduchá kompozice s jednou fotkou, kytkama kolem a dominantním nápisem. Jsem teď trochu "krasopsací" blázen, tak jsou nápisy ručně a moje thickers abecedy pláčou v koutě.

Jeden papír se přece jen na základ hodil. Miluju obecně pruhované papíry, ale ne ke všemu se hodí. Tady u toho mi hned přišlo, že je to jak pláž, moře a obzor. A k tomu se tato plážová fotka krásně hodila! A nakonec už jen pár nakreslených kytiček, aby se propojilo pozadí a nápis psaný fixem.
 



 
Jak už jsem zmínila, tento superbarevný kit se mi až tak nehodil do alba, tak jsem z něj vyrobila radši nějaká přáníčka. Teď mám moc oblíbený tento velký formát (sice nevím, kam to ti lidi doma dávají). Je to 15×15 cm, takže taková malá stránka.

Na obě přání jsem použila svůj systém "kit+15", to znamená vzít si jeden balíček, nerozptylovat se jinýma produktama a ozdobama, a za 15 minut to nějak nalepit na sebe. Toto je trochu kytičkové a strašně jsem chtěla použít ten "školní" čtverečkovaný štítek někam. Že je boží?! Budu mít speciální radost, když zrovna tento štítek uvidím na facebooku ve vašich projektech v akci!


Nápis jsem udělala stejným fontem jako je v kitu. Určitě si to taky vyzkoušejte. To písmo není nijak složité, stačí z výseků okoukat pár principů.


Další přání je pro malého chlapečka. Ten motiv na papíře úplně vybízí k 3D kostičkovému efektu. Doplněno do kontrastu pár srdíčky a opět velkým nápisem. A hlavně nezapomeňte, že RODINA JE ZÁKLAD!
 

 


Tak co z této barevné, květinové smršti vyrobíte vy?!
Pochlubte se u nás na facebooku a třeba i něco vyhrajete.

2 komentáře:

  1. No krasa velika! Ty přáníčka jsou best! A stranka se mi moc libi! I pres ty kytky!

    OdpovědětVymazat
  2. tie posledne kocky su bombasticke !!!! ♥

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover