čtvrtek 12. prosince 2019

PAGE KIT projekty / MIRKA


Ahoj holky, zdravím vás v předvánočním shonu s inspirací z prosincového PAGE KITU. Taky se vám zdá, že tenhle měsíc letí jako šílený? Já mám pocit, že snad ještě rychleji, než jindy.




Věřím, že máte stejně napilno jako já a přijde vám vhod inspirace na dva jednoduché layouty, které jsou hotové za chviličku. Protože, co si budeme povídat, i přes časovou vytíženost se lepit prostě musí. Je to relax a takové malé osvěžení v tom celém předvánočním šílenství.

Stránka 1

První stránku jsem pojala jako jednoduchý obdélník v obdélníku a to celé ještě v dalším obdélníku. Chápete, že? ;)


Původně jsem chtěla použít výseky po celém obvodu obdélníku, ale přišlo mi to příliš na tak malém prostoru a nechala jsem raději ozdobený jen jeden roh nahoře a jeden dole. Stránka mi tak přijde vzdušnější a čistější.


Ptáčci jsou moje srdcovka. Když nějaký v kitu je, musím ho prostě hned použít.


Mezi fotku a journaling jsem na doplnění prostoru přilepila pár stromečků. Journaling je napsaný na dvojité vrstvě vellumu. Na fotce to není moc vidět, ale na růžky vellumu jsem dokreslila ještě puntíky bílou gelovkou. 


V horním rohu jsem krom výseků přidala i úžasnou zlatou vločku. Tím byl první, megajednoduchý layout hotový ;)

Stránka 2

U druhé stránky jsem si řekla, že se hecnu a použiju jeden z barevných papírů jako celý podklad. Dlouho, předlouho jsem koukala na ty červené, ale odvahu na ně jsem nakonec nenašla. Ne že by mi ostrá červená vadila, ale nějak nevím, jak na ni. Nakonec jsem si vybrala větvičkový papír a vystřihla do něj 3 různě velké neúplné kruhy.


Obvod papíru a kruhů jsem bílou gelovkou udělala falešné šití. Do dvou kruhů jsem na vyřezávacím strojku vysekla kruhovými šablonami fotky a opravdu jen jednoduše dozdobila pomocí výseků.


Velký výsek umístněný doprostřed stránky jsem podlepila pěnovou páskou.




Mám v plánu na další stránku použít z rubové strany ty vyseknuté kruhy, co mi zbyly a doplnit je vánočními baňkami. Musím ale počkat na zdobení stromečku, abych měla k baňkám tématické fotky ;) Pokud se mi stránka povede, určitě ji přidám do naší facebookové skupiny. 

Přeji vám krásný zbytek roku, užívejte sváteční čas i na tvoření a hlavně oddych a načerpání nových sil. Moc se na vás těším opět v novém roce :-*

6 komentářů:

  1. obě dvě stránky jsou nádherné, určitě někdy liftnu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné stránky ❤️ tento Page nemám, ale snad stihnu ulovit ty větvičkové výseky 😁

    OdpovědětVymazat
  3. Miri, tak klobouk dolu za tu druhou stránku a použití te vetvickove stránky....to by me vůbec nenapadlo a vypadá to fakt super

    OdpovědětVymazat
  4. Mirka peckove stranky👍🏻 Som vedla z ten kvetovanej, riadna divocina. Tlieskam za odvahu aj prevedenie😍👏🏻

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover