čtvrtek 9. ledna 2020

MY LIFE KIT projekty / JANA B.


Moc vás všechny zdravím v novém roce! Doufám, že jste měly krásné sváteční dny a do nového roku vstoupily plné energie a tvořivého nadšení. Já si hned zčerstva pohrála s lednovým My life kitem a co vám budu povídat ... 

 

.. s takovou krásou se prostě tvoří samo! Lucka dala dohromady úžasnou barevnou paletku a krásné sněhové motivy. Co na tom, že s tím sněhem je to zatím bídné. Boží stránku uděláte i tak! Já tedy zabloudila do loňského roku (skluz se někdy hodí). To nám tu v únoru tak nádherně nasněžilo, že jsem nevěděla, co fotit dřív! Měla jsem tu jednu fotku, která čekala na svou velkou stránku a jeden týden, který měl přijít mimo kapsy. Tak začněme třeba tím.


Původně jsem měla v plánu udělat stránku a la "lazy project life"; tedy nalepit fotky, ozdobit vločkami, washi páskami a samolepkami. Ale nedalo mi to. Bylo mi líto nevyužít ty krásné kartičky. Tudíž jsem dala dohromady stránku, která jako kapsová vypadá, ale kartičky jsou nalepené přímo na velké 12x12 bílé čtvrtce. Výhodou takovéto stránky je, že nemusíte dopředu plánovat, jak fotky do kapsiček umístíte - prostě jak to vyjde, tak to bude. Taky je fajn, že můžete zdobit i "mimo kapsy"(někdo to sice tak dělá i při kapsovém zdobení a lepí přímo na kapsy). 


Dnes to roztočíme. Potřebovala jsem nějaký nápis, něco výstižného, a protože hesel je tentokrát v kitu málo (zato je tam ale báječná abeceda, kterou si, nevím proč, šetřím), zalovila jsem ve svých roztříděných zásobách (o třídění výseků a ozdob jsem psala TADY. Mimochodem, pořád si to nemohu vynachválit a jen díky tomu nalézám skutečné poklady!)


A teď by vás asi zajímalo, kde jsem vzala tu krásnou vločku, že jo. Čtěte dál, všechno se dozvíte.


Takže k těm vločkám. Kde se vzaly? To mě tak napadlo, že na tu velkou stránku použiju jednu starší výsekovou čtvrtku s vločkami. Našla jsem ji a po marném boji umístění fotek se rozhodla, že si vločku vystřihnu a podlepím a budu s ní pak nadále pracovat jako Paige se svými cut files. Ještě mě napadlo, že by vypadalo krásně, když bych si vločku před vystřižením obšila bavlnkou ... ó můj bože, díky, že ve mě zbylo aspoň kouska zdravého rozumu! To by bylo peklíčko! Už jen vystřihnutí vločky byla pěkná piplačka a nejsem si jistá, že bych vás k tomu chtěla motivovat. Ale je zase fakt, že výsledný efekt je víc než uspokojivý! Když nad tím tak přemýšlím: šéfky, co takhle vločkové výsekovky, což?


Vločku jsem nakonec nepodlepila, přišlo mi to takhle mnohem něžnější a kouzelnější. Kolikrát jsem to všechno přesouvala vám tu povídat nebudu, ale trvalo to. Jak vidíte, podkladový papír není bílý. Napadlo mě zkusit světle šedou a díky tomu je vystřižená vločka krásně vidět. Navíc se ta šedá báječně hodí ke kitu.


Fotku jsem pak podložila kartičkami, myslím, že tam jsou dvě. Výseky to všechno dozdobily a slovo štěstí jsem opět našla v roztříděných zásobách. Nejdřív jsem šla po nějakém velkém nápisu, ale ten by to celé asi moc zabil.


Na sněhuldu taky došlo. Vystřihla jsem ho z kartičky a moc mu to vedle našich dětí sluší.


Těším se, co z kitu vznikne pod rukama ostatních PA holek a jsem zvědavá na vaše projekty v naší fcb skupině. Třeba si taky vystřihnete vločku :)

18 komentářů:

  1. Nádherně něžné!!! A to vystřihování vloček? Jsi fakt blázen! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, to jsou zase skvosty, nádhera. Očekávám ML kit každým dnem, tak se už na něj moc těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Peti! Ooo, to se pomejes! Tesim se na stranky! 😘

      Vymazat
  3. Jani ty si proste neskutocna! Neviem nad cim skor hikat. Krasne si to vymyslela😍

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné ❤️ ty vločky mě dostaly, ale pouštět se do toho nebudu (i když, kdybych tuto vysekovou čtvrtku měla doma ještě prázdnou, nevím zda bych odolala)... Jinak Jani, já už jsem se taky zorganizovala jak ty. Zatím jsem neměla moc možností to ocenit, ale jsem s tím pro začátek spokojená 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uf, tak ted se mi ulevilo, ze ki nemas 😂 je to mordicka. Ale zase, v tvem podani by to jiste bylo kouzelne! S tou organizaci mam radost! Dekuju, Leonko! 😘

      Vymazat
  5. Jani, ach ach... krásné to je! Jako ty vločky 🤣 neuvěřitelná jsi prostě! ❤ A hodně se mi líbí to "PLko" nalepené na stránce... popravdě už jsem nad tím párkrát přemýšlela a zavrhla to, ale když to vidím hotové, přijde mi to bezva! Máš tam tu volnost a můžeš si hrát s přesahy... a taky z druhé strany může být vložený layout, což se hodí. 👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, dekuji ti moc! Mas naprostou pravdu, i ta druha strana se da krasne vyuzit! Urcite vyzkousej a ukaz nam to, moc se tesim! 😘

      Vymazat
  6. To jsou tak krásně něžné stránky ❤️ tenhle kit si ten sníh žádá, tak šup ať už nasněží 🙈🤣

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, chceme snih! Zatim tu mame anglickou zimu :( tesim se na tve stranky, Peti, a dekuju! 😘

      Vymazat
  7. Úžasné, jak ty umíš vyzobat TOP ;) a udělat ze super matroše ještě něco o level výš! Krásné a něžné obojí ... něco takvého jsem měla na mysli, teď přemýšlím, jak to udělt, abych tě jen sprostě nezkopírovala ;) :) Pusu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janiii, dekuju moc! Tak o tebe se vubec nebojim! Tesim se! ❤

      Vymazat
  8. Janu, máš to nádherné, jako vždycky 😘

    OdpovědětVymazat
  9. Nadherna stranka. Presne tvuj styl, jemne, ciste, nezne.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover