středa 2. prosince 2020

DÁRKY Z LÁSKY / Album s kroužkem / PETRA

 ALBUM S KROUŽKEM

Máme tu středu a vy už určitě netrpělivě očekáváte další várku inspirace na vánoční dárky. Letos je opravdu z čeho vybírat – mrkněte tady! Dneska vám ukážu další vychytávku z ,,rodiny dárky z lásky“ od Papero Amo a to album s kroužkem. Toto album mají holky hned ve třech barevných provedeních – bílé, černé a kraft.


Toto album je opravdu děsně jednoduché na výrobu. Potřebujete základ na album, který mají holky v sadě spolu s knihařským kroužkem. Dále budete potřebovat kartičky z jakékoliv kolekce či několika kolekcí a na dozdobení výseky, samolepky a kousek stužky.

Sáhla jsem po bílé variantě alba. Desky si můžete ozdobit samolepkami či výseky – papírovými nebo i dřevěnými. Já jsem použila výseky z kolekce Hygge, protože i celé album vzniklo z této kolekce.

Kartičku vlevo jsem dozdobila tak, aby vniknul malý pokojíček. Zároveň tato kartička pod sebou schovává konec stužky, kterou se album zavazuje. Dřevěné výseky jsou z kolekce Naše dnypapírový výsek je z již zmiňované kolekce Hygge a křesílko jesamolepka z téže kolekce.

Na knihařský kroužek, který je součástí balení, postupně navěsíte všechny ,,stránky“. Vezmete malou kartičku o velikosti 10x7,5cm,nalepíte fotku a ozdobíte. Kleštěmi potom proděravíte, aby se dala zavěsit na kroužek. Stránky můžete tvořit buď jednostranně nebo oboustranně, je to čistě na vás.

Na zdobení jsem použila i vellumová srdíčka, ktera mají holky na e-shopu v různých barvách a vypadají skvěle na každém projektu!

Kromě samolepek a výseků jsem si zatočila kličkou Big Shotu a vyřezala pár kytiček a lístků, kterými jsem celé album zdobila.


Když jsem měla dvě fotky, které jsem chtěla mít vedle sebe, ale na jednu malou kartičku by se nevešly, vzala jsem velkou kartičku 10x15cm a přeložila ji napůl. Stačilo pak udělat místo na dírku. Jak na to uvidíte na videu. A nebojte se používat abecedy! Skvěle vypadají jak malé, tak velké.

Jedna kartička se mi tam vloudila z kolekce Princezny. Potřebovala jsem trochu něžnosti k naší krásné stárečce, tak jsem vyřízla na Big Shotu pár motýlků z vellumu. A přidala jsem i pár kapek lepidla Glossy, které po zaschnutí ztvrdne a vytvoří kapičky.

Vellumový papír vypadá skvěle i jako stránka v albu. Je poloprůhledný a album pěkně ozvláštní. Můžete si tento papír pořídit jako velkou čtvrtku 30x30cm nebo i jako balení malých kartiček – tím vám odpadne stříhání. Můžete na něj přidat i nějakou ozdobu nebo samolepku.


Kartičky můžete zastřihnout i jako visačky, taky to vypadá dobře.

Nebojte se ani dřevěných výseků. V albu jsem jich použila hned několik a jsou z kolekce Naše dny. 

Na závěr visačka s přáním Veselých Vánoc – výseky z tohoto archu. Jak album vznikalo a celou jeho prohlídku najdete na videu tady:

VIDEO


https://youtu.be/sIq2UAkrcAA

Krásný advent přeji!

12 komentářů:

  1. Tak to je opět naprosto dokonalé!!!! ❤️❤️❤️ Máš to krásné , nemám slov. Tohle je opravdu tak skvělé jak ukazujete produkty a jak s nimi pracovat že opět musim takové album mít 🙏🙀! Jsem moc ráda za to a už teď se těším na další !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blani moc děkuji ❤️ no holky to skvěle vymyslí a pak už se s tím krásně pracuje 😉😊

      Vymazat
  2. No tak jo, když je to tak easy, tak udělám i album pro babičku 🙈😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 🤣 Peti udělej, když u toho nebudeš babičce stříhat videopostup, je to raz dva 😉🤣❤️

      Vymazat
  3. Peti, paráda, ten pokojicek na zacatku je boží ❤️

    OdpovědětVymazat
  4. dokonalosť. celé od začiatku do konca. proste vsetko je to krása ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné 😍 hned bych si jednou udělala. Můžu se jen zeptat, jak/kde tisknete ty malé fotografie? Děkuji moc. Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ❤️ v programu Photoscape si nakolážuji 4 fotky na jednu 10x15 a tu pak nechám vytisknout ve fotolabu, posílám do fotopixel.cz 😉 na blogu probíhá seriál o focení, úpravě fotek a vyvolání, tak mrkněte a čekejte na další díl, budou tam i rady od ostatních holek 😊😉

      Vymazat
  6. Peťule, to je přehlídka nádhery, nemám slov ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover